Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

S djecom u kazalište: Povedite malene na predstavu "A je to!"

Povodom nadolazećeg fašnika, u Gradskom kazalištu Trešnja pripremaju zabavni i edukativni sadržaj za djecu. U subotu, 10. veljače, na rasporedu su dvije radionice i predstava "A je to!"

Foto: Kazalište Trešnja
1 komentara

Predstava “A je to!”, prema poznatom animiranom serijalu, uz najsmotanije i najsimpatičnije prijatelje Pata i Mata, oživljava ponešto zaboravljene vrijednosti, ponajviše “uradi sam” duh kojeg je nekoć posvud bilo.

Predstavu "A je to!" u kazalištu Trešnja možete pogledati u subotu, 10. veljače, u 17 sati u sklopu programa "Fašnik u Trešnji".

Uključite se! Vodimo vas na predstavu "A je to!" u kazalište Trešnja

U vrijeme instant-rješenja kad kupujemo samo gotove proizvode koji kratko traju, pomalo su u zaborav pali kućni i ini majstori kakvi su bili Pat i Mat, glavni likovi “A je to!”. Uz stilizirani pokret, kakav koristi i stop-animacija vjerno prenesena na daske, predstava ima i bazičan i duhovit zaplet, baš kao u originalnom crtiću.

Foto: Kazalište Trešnja

Gledajući televizijsku reklamu, Pata i Mata oduševe prikazane ljepote hrvatskog Jadrana pa odluče krenuti na more. Kao češki turisti doputuju na hrvatsku obalu i tu se susreću sa raznim “fenomenima” novogradnje: nabrzinu sklepanim apartmanima, neobičnim auto-cestama, kao i čudljivim vremenom. Kakve su još zgode i nezgode putem doživjeli pogledajte u ovoj kazališnoj adaptaciji za sve generacije.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message