Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
23 komentara

Savršen trik kako će vam lak za nokte ljeti trajati puno duže

Sve ovisi o tome kako nanosite lak na nokte. Naravno, bitno je da je lak kvalitetan, a uz ova tri jednostavna, i logična, savjeta, vaš lak će ljepše izgledati i duže trajati

Foto: Dreamstime
23 komentara

Na plaži lak za nokte ( na rukama i nogama) dolazi do izražaja, pogotovo kad je neke lijepe svijetle ljetne boje. Ružičaste, narančaste ili ljubičaste (ili bilo koje druge boje) nokte će biti lako duže održati ako pratite ove savjete vezane za nanošenje laka:

  • Čisti nokti - prije nanošenja laka potrebno je nokte dobro oprati sapunom i vodom, a probajte i s malo octa, koji će bolje ukloniti nečistoće s njega te će omogućiti laku da se bolje primi.
  • Ništa bez baze - Prvo treba nanijeti prozirni lak koji će zaštiti nokat i omogućiti drugom sloju laka u boji da dulje traje. Također, uvijek je dobro staviti bazni prozirni lak jer će nakon skidanja laka nokat ostati lijepi prirodne boje, bez 'žutila'.

  • Dva sloja - ni više, ni manje - Nakon baznog sloja važno je nanijeti dva tanka sloja laka. Prije nanošenja drugog sloja treba pričekati da se priv sloj laka u boji dobro osuši. 
  • Premaz - Tanki premaz bezbojnog laka će osigurati dugotrajnost laka u boji.
  • Hladna voda - Nakon što se nokti osuše ruke treba staviti u hladnu vodu koja će dodatno učvrstiti sve slojeve.
ZBOGOM PECKANJU Ublažite opeklinu: Lavanda i med 'brišu' crvenilo od sunca
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message