Obavijesti

Lifestyle

Komentari 59

Savršena prosidba za nju je na plaži i nakon dvije godine veze

Savršena prosidba za nju je na plaži i nakon dvije godine veze
1

Većina žena prsten doživljava kao ultimativni dokaz ljubavi, prosidbu očekuju nakon dvije godine veze i žele da ona bude iznenađenje, a cijena prstena nije im važna

VIDEO

Valentinovo je jedan od najboljih datuma za romantičnu prosidbu, slažu se žene u novoj britanskoj studiji tvrtke Lambrini. Iako se većina slaže da je prosidba na Valentinovo klišej, dragi s prstenom u ruci i jednim koljenom na tlu ipak doživljavaju romantičnim, piše Daily Mail.

Oko 32 posto žena voljelo bi da ih njihov partner iznenadi prstenom i da ne slute ništa, a za 21 posto njih romatičan ugođaj kod prosidbe je vrlo bitan, izvijestili su istraživači. Ispitanice su kao idealno mjesto za prosidbu izglasale osamljenu plažu.

Svaka peta žena bila bi jako razočarana da partner ne klekne pred nju tijekom prošenja, a četvrtina njih vjeruje kako s prosidbom ne treba odugovlačiti. Zato idealnim vremenom za zaruke smatraju drugu godišnjicu veze, a polovica žena prekinula bi s dečkom do pete godišnjice veze ako je ne zaprosi. Prema njihovom mišljenju, to je znak da se panično boje obaveza.

Iskustvo je poželjno

Petina žena smatra kako je vrlo važno da njihov partner ima ranijeg ljubavnog iskustva, a oba se spola slažu da je prije samog braka poželjno prethodno imati barem tri ljubavna partnera.

Važan je prsten, a ne njegova cijena

Tek jednoj od deset žena važno je da zaručnički prsten bude skup, a više od polovice njih voljelo bi ga odabrati zajedno s partnerom. Ipak, žena ne očekuju da partner sam shvati kako je došlo pravo vrijeme za prosidbu, već će mu davati znakove da je spremna gledanjem prstena i komentiranjem tuđih svadbi. 

Prosidbu većina žena doživljava kao ultimativni dokaz ljubavi, a četvrtina ljudi vjeruje kako je to najveća obaveza na koju se može pristati u životu. Zajedničkim životom danas se na brak priprema 80 posto žena i muškaraca, objasnili su istraživači.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju