Lifestyle

Komentari 151

Saznala da je trudna 50 minuta prije poroda: 'Cijelo vrijeme sam pila kontracepcijske pilule'

Saznala da je trudna 50 minuta prije poroda: 'Cijelo vrijeme sam pila kontracepcijske pilule'

Tata me pronašao ujutro u kupaonici dok sam se grčila od bolova. Nazvali su hitnu i rečeno im je da je možda upala slijepog crijeva. Stigli smo u bolnicu, a onda mi je puknuo vodenjak, ispričala je Hannah

Hannah Violet (23) samohrana je majka djevojčice (3) koja na TikToku redovito objavljuje sve o iznenadnom rođenju njezine kćeri. Naime, nije ni znala da je trudna sve do 50 minuta prije poroda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Trudnoća ju je iznenadila jer je cijelo vrijeme pila kontracepcijske pilule. Objasnila je kako se jedno jutro probudila s bolovima u trbuhu i leđima, a obitelj ju je brzo odvezla u bolnicu sumnjajući na upalu slijepog crijeva. Kad je stigla na hitnu brzo je postalo jasno da treba roditi.

- Tata me pronašao ujutro u kupaonici dok sam se grčila od bolova. Nazvali su hitnu i rekli su nam da je moguće da imam upalu slijepog crijeva. Stigli smo u bolnicu i htjeli su mi izvaditi krv, ali ja sam se toliko previjala od bolova da to nije bilo moguće -  ispričala je Hannah u videu.

U bolnici je ubrzo postalo očito da se Hannah, tada oko 20 godina, sprema roditi.

- Dolazimo u bolnicu i žele mi uzeti krv, ali previše me boli da ostanem mirna. Dvije sekunde kasnije pukao mi vodenjak i tad su mi rekli da imam trudove. Odveli su moje roditelje u drugu prostoriju da im objasne što se događa - da im kažu da će biti baka i djed - priča.

Dodaje da je tražila da mama bude s njom na porodu, a da je tata ostao u čekaonici i zvao njezinog brata kako bi mu rekao što se događa.

- 50 minuta nakon toga rodila sam djevojčicu i sad sam samohrana majka zdrave trogodišnjakinje - rekla je. 

U komentarima ispod javili su se žene koje su prošle slično iskustvo. Unatoč pilulama, ostale su trudne i doznale to tek nakon nekoliko tjedana, prenosi The Sun.

 - Ja sam doznala u 27. tjednu trudnoće - napisala je jedna.

- Unatoč piluli, otkrila sam da sam trudna u 34. tjednu - dodala je druga.

Čini se da je Hannah imala pomiješana iskustva s medicinskim timom koji je bio zadužen za njezinu brigu.

- Rodila sam 50 minuta nakon što sam saznala da sam trudna, a zatim sam morala provesti dva dana u bolnici s primaljama koje nisu imale nikakvu podršku - rekla je u jednom od prethodnih videa.

No u drugom videu je objavila zahvalu medicinskoj sestri koja se brinula za nju.

- Bolničarki koja je ostala uz mene cijelo vrijeme nakon što sam saznala da sam trudna i koja mi je pomagala tijekom poroda - nikad te neću zaboraviti - rekla je. 

POGLEDAJTE kako autorska prava utječu na izradu glazbe

Najčitaniji članci