Lifestyle

Komentari 60

Sedam najgorih: Žene su otkrile u kojim seks pozama ne uživaju

Sedam najgorih: Žene su otkrile u kojim seks pozama ne uživaju

Obrnuta kaubojka, poza 69 i žlica samo su neke od poza koje žene ne vole pretjerano prakticirati. Neke od njih su im neudobne, a za neke smatraju da im ne donose nikakav užitak

1. Obrnuta kaubojka

Gaia (31): Ne znam kako opisati koliko mi je ta poza očajna, jer je obrnuta od smjera moje vagine. Nema šanse da tako postignem orgazam. I, osim toga, dečki me često traže da se igram s njihovim testisima dok smo u toj pozi, kao da nemam dovoljno brige dok se pokušavam usredotočiti na vlastiti užitak.

POGLEDAJTE VIDEO: Koliko bi trebao trajati idealan seks?

Gabby (26): Ne mogu uhvatiti ritam u toj pozi, a i udebljala sam se pa mi baš nije ugodno da mi partner gleda stražnjicu odozdo. Ali, volim ga oralno zadovoljiti.

2. Kaubojka

Daphne (24): A joj, ta poza je toliko dosadna. Ne pruža mi nikakvo zadovoljstvo i totalno je iscrpljujuća. Kako mogu imati orgazam kada umirem i znojim se? Moji partneri vode brigu o tome što ja želim tako da rijetko prakticiramo tu pozu.

3. Lotus

Molly (30): U redu, lotus poza nije tako loša, to je vrsta intime. Ono što mrzim kod nje je to što se jedva mogu pomaknuti, ne mogu doživjeti orgazam, a moj partner bi stalno tako.

Bria (35): Nije mi loša ta poza, ali ne volim je raditi sa svojim partnerom. On pristane na tu pozu samo zbog mene, što izvuče svu zabavu iz svega. Voljela bih da ima isti ukus u seksu kao ja, ali on ne voli lotus. Jesam li čudna?

4. Misionarski

Jasmine (27): Nemam dovoljno stimulacije klitorisa u toj pozi. Mogu svršiti jedino ako si sama pomognem prstima. Najdraže poze su mi pseća (više ležeći) i seks s boka.

Sheila (38): Ne volim misionarku pozu jer se osjećam zgnječeno. Ne znam, možda momci s kojima spavam jednostavno nemaju dovoljno snage u gornjem dijelu tijela, uvijek se osjećam kao da ne mogu disati. To jednostavno nije za mene.

5. Žlica

Mary (27): U toj pozi se osjećam kao da imam 80 godina, a to nije nimalo seksi. Nekako mi se čini da bi tu pozu trebali čuvati za starije dane, kada budemo u braku i imamo petero djece. Mladi smo i živahni tako da je pseća poza ipak bolji izbor.

6. Stojeći

Bianca (34): Stvarno mrzim bilo koji položaj koji ne uključuje mene na leđima ili da sam ja na njemu. U stojećoj pozi se ne mogu koncentrirati na seks, stalno razmišljam gdje su mi noge i ruke. Na leđima je puno bolje.

Olivia (25): Izbjegavam tu pozu kad god mogu. Ta poza je prilično loša, izgleda seksi u filmovima, ali u praksi je vrlo nespretna. Kako se seksati kada je njegov penis 30 centimetara iznad moje vagine?

7. Poza 69

Olive (24): To mi je čudno i neugodno. U toj pozi nemoguće se u isto vrijeme usredotočiti i na njegov i na vlastiti užitak.

Danielle (28): Ja sam niska, a dečki s kojima sam izlazila obično su bili visoki, tako da nam je ovaj položaj gotovo nemoguće izvesti. Bilo je slučajeva kada je partner bio niži ili dovoljno fleksibilan, ali, bez obzira na to, nekako se ne mogu koncentrirati na užitak u toj pozi.

Ali (24): Meni ta poza nema nikakvog smisla i odmah kažem da to neću učiniti.

Michelle (26): Ne, hvala, moj partner i ja ne volimo tu pozu iako jako volimo seks i uživanje, ali na druge načine, prenosi menshealth.com.

Najčitaniji članci