Lifestyle

Komentari 14

Sedam poznatih božićnih pjesama: Najdraža otkriva kako zamišljate savršen blagdan

Sedam poznatih božićnih pjesama: Najdraža otkriva kako zamišljate savršen blagdan

Jeste li očarani blagdanskim šarenilom ili možda za vas idealan Božić izgleda ovako: vani pada snijeg, vi ste negdje u prirodi, pored kamina u kojem gori vatra, svijeće tinjaju na prozorskim daskama

1. Jingle Bells

Vi ste u isto vrijeme klasični i zabavni. Volite Božić doživjeti u elegantno dekoriranom okruženju, ali ipak želite da atmosfera bude vesela i vedra. 

2. I'm Dreaming of a White Christmas

Za vas idealan Božić izgleda ovako: vani pada snijeg, vi ste negdje u prirodi, pored kamina u kojem gori vatra, svijeće tinjaju na prozorskim daskama... To je mirno i idilično doba godine u kojem posebno uživate. Važno vam je osjetiti blagdansku čaroliju u zraku. 

3. We Wish You a Merry Christmas

Vi volite kombinirati staro i novo, odnosno tradicionalno slavljenje Božića s nekim novim, modernim elementima. Skloni ste uvođenju nekih novih obiteljskih tradicija.

4. Santa Claus is Coming to Town

Božić u vama budi nostalgiju. Ponovno bi željeli biti dijete i bezbrižno uživati u blagdanima. Da se vas pita, s božićnom dekoracijom bi počeli čim osjetite hladnoću u zraku. Bili bi najsretniji da 25. prosinac traje cijelu godinu.  

5. Silent Night

Za vas Božić mora biti elegantan, klasičan i miran. Upravo takva dekoracija doma vam je najdraža. U stanju ste potpuno uživati u blagdanskom ugođaju sjedeći na kauču s toplim kakaom u rukama. Pogled na lampice na vašem boru vam je sasvim dovoljan.

6. Let It Snow

Za vas Božić bez snijega nije Božić. Volite zimu i najsretniji ste kada prvi snijeg padne upravo 25. prosinca. Budite se ujutro, pogledate kroz prozor, a sve oko vas je bijelo. 

7. The 12 Days of Christmas

Vi počinjete osmišljavati božićnu dekoraciju mjesecima prije Božića, a sa samim uređivanjem doma i kupovinom darova u stanju ste početi već listopadu. Kod vas ne postoji pravilo "manje je više" već je upravo suprotno - što šarenije - to bolje. 

Najčitaniji članci