Obavijesti

Lifestyle

Komentari 16

Seks terapeuti otkrili šest poza za maksimalno zadovoljstvo

Seks terapeuti otkrili šest poza za maksimalno zadovoljstvo

Najbolji seksualni položaji omogućuju bliskost i dubok prodor za maksimalnu intimnost. Jedna od takvih poza je obrnuta kaubojka koja partnerici omogućava da preuzme kontrolu

VIDEO

Ako postoji nešto čega ne nedostaje, onda su to seksualne poze. Ipak, ne morate uvijek birate one 'najluđe' kako biste imali sjajan seks. Postoji puno pouzdanih poza koje možda niste uzeli u obzir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Koliko bi trebao trajati idealan seks? 01:27

Ovo je šest najboljih koje preporučuju seks terapeuti.

1. Žlica poza

U ovoj pozi se i partner i partnerica okrenu na bok, s time da on leži iza nje i prodire odostraga. Ovaj položaj omogućuje izvrsnu kombinaciju blizine i pristupa.

Horoskopski znakovi u seksu - od najboljeg sve do najgoreg
Horoskopski znakovi u seksu - od najboljeg sve do najgoreg

- Omogućuje kontakt cijelog tijela između partnera, a partner ima puni pristup grudima, trbuhu i vagini svoje partnerice - kaže terapeutkinja za seks Stefani Goerlich.

2.  Obrnuta kaubojka

U ovoj pozi partner leži na leđima, a partnerica sjedi na njemu okrenuta leđima. Ova poza omogućava partnerici da preuzme kontrolu i pokaže kakav ritam želi, a to može biti sjajno za ljude koji su anksiozni oko seksa, kaže Goerlich.

Kako bi penetracija bila još dublja, sjednite uspravno, a partner neka ravno ispruži noge. Kleknite na koljena kako biste se lakše kretali gore-dolje i malo se nagnite unatrag za još bolju stimulaciju G-točke.

3. Partneru u krilo

Partner sjedi uspravno na stolici. Partnerica sjedne u krilo partneru, okrenuta prema partneru i s jednim koljenom obuhvati njegova bedra. Slično obrnutoj kaubojci, partnerica kontrolira dubinu, brzinu i tempo. Ovaj je položaj također dobar za ljubljenje, duge zagrljaje i održavanje kontakta očima, kaže Goerlich.

Djelatnici hotela otkrili su koje stvari najviše mrze kod gostiju
Djelatnici hotela otkrili su koje stvari najviše mrze kod gostiju

4. Izmijenjeni pseći stil

Slično psećoj pozi, partnerica prvo stoji na sve četiri, ali onda se spusti na podlaktice. Partner prodire s leđa. Ova poza je izmijenjena verzija psećeg stila, a omogućava partnerici da bude na podlakticama. Partner kontrolira brzinu i tempo i općenito ovo je poza koja omogućuje najdublji prodor. 

5. Tehnika izravnavanja

Partnerica leži na leđima s jastukom ispod bokova i stražnjice tako da su bokovi okrenuti prema partnerovom tijelu. To omogućuje izravniji kontakt s klitorisom, kaže seksualna terapeutkinja Shannon Chavez. Partner bi trebao kliznuti gore, između nogu svoje partnerice.

Ovo je varijacija standardnog misionarskog položaja, a pojačava zadovoljstvo. Usredotočuje se na stimulaciju klitorisa. Kad god dođe do izravnog kontakta s klitorisom, zadovoljstvo partnerice se povećava.

6. Lotus poza

Partner sjedi s prekriženim nogama. Partnerica sjeda na krilo partnera tako da svoje noge omota oko njegovog struka, a njihova tijela čine oblik cvijeta. Ovaj položaj omogućuje kretanje, trenje i blizinu kao i uspostavljanje kontakta očima i cijelim tijelom za pojačani osjećaj, kaže Chaves, a piše Insider.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru