Obavijesti

Lifestyle

Komentari 164

Seks za jednu noć: Otkrijte sve njegove mane i dobre strane

Seks za jednu noć: Otkrijte sve njegove mane i dobre strane
1

Izmiješani osjećaji, mogućnost zaljubljivanja i razočaranje vežu se uz seks za jednu noć, no takvo iskustvo ima i pozitivnih strana kao što je ispunjavanje fantazija

VIDEO

Seks za jednu noć izvrsna je prilika da istražite svoju seksualnost i saznate što vas uzbuđuje. Što ste sigurniji u svoje potrebe, to ćete lakše budućem partneru objasniti što želite. Osim toga, od različitih partnera možete naučite različite stvari koje će vas učiniti odličnim u seksu, tvrdi američka stručnjakinja za Amy Levine. 

Prednosti seksa za jednu noć

  • Nema pritiska i u krevetu možete učiniti stvari koje inače ne biste probali. 
  • Možete biti dominantni, ako inače niste ili isprobati igranje uloga. To može pomoći da se oslobodite u seksualnom smislu. 
  • U ovakvoj vrsti zadovoljstva nema mjesta drami, razmišljanju hoće li partner nazvati ili brizi o tome tko imam više moći. Takvo je ponašanje karakteristično za veze, a uspijete li odvojiti emocije od seksa, očekuje vas čisti užitak. 
  • U seksu za jednu noć važno je osobno zadovoljstvo i postizanje orgazma. Ne trebate brinuti o partneru, nego mu jasno dajte do znanja što od njega očekujete. Bitna je samo strast. 
  • Za razliku od veze, seks za jednu noć ne iziskuje puno truda. U vezu treba ulagati, dok je ovo samo neobavezna zabava čiji je jedini cilj zadovoljstvo. 

Loše strane seksa za jednu noć

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
  • Iako bi seks za jednu noć trebao biti neobavezno iskustvo, vrlo je teško odvojiti osjećaj od požude. Tijekom seksa tijelo otpušta oksitocin, hormon koji jača emocionalnu povezanost, pa se možete i zaljubiti. U tom slučaju, razočaranje je neizbježno, osobito ako druga strana ne osjeća isto. 
  • Stalno upuštanje u seks za jednu noć može uništiti šanse za dugu vezu. On je savršen bijeg od obaveza, ali ujedno sprječava dublju povezanost i osjećaj pripadnosti koje donosi ozbiljna veza. 
  • Nerijetko se povezuje s prekomjernim uživanjem u alkoholu što može pomutiti razum i rezultirati opasnim situacijama. Osim toga pod utjecajem alkohola možda učinite nešto što ćete kasnije požaliti. 
  • Veći broj seksualnih partnera povećava rizik od spolno prenosivih bolesti. Također, nemojte biti sigurni u partnerove odgovore da nemaju nikakve bolesti ili da se nisu testirali. Zaštitite se!
  • Iako seks za jednu noć donosi zadovoljstvo, skoro polovica žena i 20 posto muškaraca požalili su što su to napravili, potvrdila je britanska studija. Upravo zbog toga o tome treba dobro razmisliti. 
  • Neobavezan seks nakon prekida veze nije najbolja ideja, zato što se u usporedbi sa seksom s nekim koga volite može činiti ispraznim. Takvi osjećaji mogu samo uzrokovati bol i produžiti oporavak. 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno