Obavijesti

Lifestyle

Komentari 16

Seksperimenti: Sad je vrijeme da probate 'role play', igrice...

Seksperimenti: Sad je vrijeme da probate 'role play', igrice...
1

Kostimi su zabavan način za potaknuti uzbuđenje kod muškarca jer oni uglavnom uživaju u dodatnoj vizualnoj stimulaciji pa online kupite zabavni seksi kostim i periku

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ovo bi muškarci najradije pitali partnericu, no neće iz straha

Ako se još niste posvađali s partnerom/partnericom i želite ovo vrijeme u izolaciji iskoristiti za eksperimentiranje u krevetu i uvođenje nekih novih načina zabave, seksologinja Kate Taylor osmislila je idealan 'vodič za početnike' - za sve koji žele stvari malo unaprijediti.

IGRANJE ULOGA: Igra uloga ne mora biti ekstremna; ona može samo biti način da uvedete nekog hrabrijeg, možda i 'otkačenijeg' u vašu spavaću sobu.

Počnite jednostavno. Pogledajte film u kojem glavni lik glumi neki seksi glumac ili glumica i napravite ono što on ili ona rade. Ako se partneru to sviđa, možete oboje glumiti neke druge ljude ili izmišljene likove.

Igra uloga treba biti zabavna pa nije loše ni ako vas nasmije, a za vrijeme igre isprobajte položaje ili tehnike zavođenja koje nisu dio vašeg uobičajenog repertoara. Ovo možete probati i ako ste udaljeni. Otvorite novi mail s imenom vašeg seksi alter ega i pošaljite partneru ljubavno pismo.

KOSTIMI: Kostimi su zabavan način za potaknuti uzbuđenje kod muškarca jer oni uglavnom uživaju u dodatnoj vizualnoj stimulaciji. Kupite online neki zabavni kostim i periku i iznenadite ga kod kuće ili preko FaceTimea.

Ili jednostavno obucite ono što biste nosili za izlazak, potpetice ili čizme s visokom petom.

Šangajski Tjedan mode po prvi put online - kupovalo se odmah
Šangajski Tjedan mode po prvi put online - kupovalo se odmah

LOKACIJA: Možda ste kod kuće, ali to ne znači da morate biti zatvoreni u spavaćoj sobi - promijenite mjesto radnje jer nova okolina može stvari dodatno potaknuti. Kupaonica npr. ima puno potencijala - tuševi su sjajno mjesto za predigru, a kade savršene za zagrijavanje prije seksa.

PRIPREMA: Što više sami znate što vas stvarno uzbuđuje, to ćete više samopouzdanja imati kad ste s partnerom.

Iskoristite slobodno vrijeme za senzualne trenutke sa sobom. Redoviti orgazmi ublažavaju anksioznost pa stupite u kontakt sa sobom bez potrebe da ugodite bilo kome drugom.

ISPITIVANJE: Napravite 'košaru za seks' s uljima za masažu, erotičnim časopisima i senzualnom glazbom, upalite svijeće i lezite u kadu. 

Uložite onoliko napora koliko biste htjeli da netko drugi u vas ulaže, zagrijte se dodirivanjem sebe na različite načine, od laganog pritiska do masiranja, polako se krećući prema erogenim zonama.

STIMULIRANJE: Kad naučite koji vam dijelovi tijela najbolje reagiraju počnite maštati o nečem što volite ili u igru uvedite neke erotske sadržaje.

Nabavite i igračku koja vam može povećati zadovoljstvo radom na vašoj G-točki.

Uključite osjetila

Osjećaj dodira povećava se kad ne vidite pa stavite povez preko očiju i uživajte u partnerovim masažama. Dodirujte mu/joj svaki dio tijela različitim teksturama poput perja, gumenih rukavica ili krzna i različitim temperaturama, ledom ili vrućom čokoladom.

Ako niste sa partnerom, videopozive zamijenite staromodnim telefonskim seksom i opisujte što nosite i kako se dodirujte do sitnih detalja.

Seks bez riječi: Zavedite partnera koristeći samo tijelo

Seksajte se bez zvuka. Pretvarajte se da ne smijete jer će netko 'otkriti da ste u nevolji' ili preplavite sluh sa drugim izvorom zvuka, npr. snimkom neke seksi glazbe.

Poklonite mu/joj igračku

Vjerojatno znate što bi se vašem partneru svidjelo, a što ne bi pa se s tim vodite ili ga otvoreno pitajte. Za žene birajte model s par brzina koji istovremeno stimulira iznutra i izvana, za jači osjećaj. Potražite seks igračku koju može kontrolirati putem WiFi-ja (one sa bluetoothom ili s daljinskim upravljanjem rade samo ako ste u istoj sobi),da ju možete 'zadirkivati' i kad niste jedan kraj drugoga, piše The Sun

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

00:24
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku