Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Šetnja prirodom može povećati želju za seksom

Šetnja prirodom može povećati želju za seksom
4

Pođite u šetnju s partnerom kako biste se oboje malo razvedrili, a nakon povratka kući provjerite je li vam svjež zrak zaista pružio novu energiju

VIDEO

Sve kraći dani neke mogu učiniti potištenima i tako uništiti svaku želju za seksom. No stručnjaci tvrde da je i to moguće izbjeći. Najbolji lijek protiv zimske potištenosti boravak je na otvorenom za sunčanih dana. Pođite u šetnju s partnerom kako biste se oboje malo razvedrili, a nakon povratka kući provjerite je li vam svjež zrak zaista pružio novu energiju.
Seksualni pustolovi ne moraju ni čekati povratak kući - na skrivenome mjestu u prirodi možete iskušati koliko duboko možete dosegnuti ispod zimske odjeće. Malo lukava planiranja i smisao za humor preduvjet su za zimski seks na otvorenom. Potrudite se da lako možete pristupiti svim erogenim zonama i odijenite rublje koje nije suviše sputavajuće. Iako će potpuni seks malo komu poći za rukom, možete biti vrlo intimni i jedno drugomu pružiti mnogo zadovoljstva a da ne idete sasvim do kraja.  Energične aktivnosti poput “rolanja” ili klizanja potaknut će krv da brže prostruji vašim žilama što je odlična priprema za seks. A ako ipak više volite vježbati baveći se “sportovima za dvoje”, na neko vrijeme zaboravite dosadne i statične seksualne položaje. Nabavite neki “zločesti” priručnik poput “Kame Sutre” i iskušajte najizazovnije položaje. Tako vam sigurno neće biti hladno.

MASAŽA ZA ZAGRIJAVANJE: Za brzo opuštanje nema ništa bolje od zagrijavajuće masaže. Neotvorenu bocu ulja za masažu stavite u zdjelu vruće vode od tri do pet minuta. Iskušajte temperaturu na unutarnjoj strani svoje ruke. Zatim toplu tekućinu izlijte partneru na leđa i stražnjicu te počnite senzualnu i nezaboravnu masažu.

STRASTVENA TOPLINA IZ BOČICE: Hladni dani nude priliku za iskušavanje novih stvari. Zagrijavajući lubrikanti u dodiru s kožom stvaraju osjećaj topline koji povećava osjetljivost, pa dodir postaje imnogo intenzivnije iskustvo. Također, možete pokušati puhnuti u mjesto na koje ste nanijeli gel - tako će osjećaj zagrijanosti postati još jači, a strast veća.

SEKSI MARATON PO STANU: Ako je hladan i kišovit dan, a ne morate izlaziti iz kuće, nemojte. Zaigrajte seksi izazov. Odaberite pet mjesta u stanu i pokušajte voditi ljubav na svakome od njih prije zalaska sunca. Promjena će razbiti monotoniju, a utrkivanje s vremenom donijet će dodatno uzbuđenje. Čak i ako ne ispunite zadatak, uživat ćete.

DORUČAK U KREVETU: Da strast ne bi zaspala zimskim snom, važno je održavati bliskost i intimnost. Dan možete početi doručkom u krevetu. Odaberite seksi hranu poput kroasana s čokoladom, banana ili nekoga svježeg voća. Slobodan dan možete iskoristiti za kampiranje u krevetu - pripremite sve što vam treba i ustajte samo ako je nužno.

VATRENE STRASTI UZ SVIJEĆE ILI KAMIN: Vođenje ljubavi pred kaminom možda je kliše, ali s razlogom. Pogled na plamen  stvara osjećaj topline i strasti. Nemate li kamin, erotičan ugođaj možete dočarati i svijećama, ali pazite da su na sigurnoj udaljenosti kako ih ne biste srušili. Isključite svjetla i pustite da treperavi plamenovi osvjetljavaju vaša tijela. 

PONOĆNI SEKS ZA SAN SA SMIJEŠKOM: Seks ne mora uvijek biti spontan i neplaniran da bi bio uzbudljiv. Dogovorite li točno vrijeme za seks, iščekivanjem ćete povećati uzbuđenje. Ako ste željni promjene, možete naviti sat da zazvoni poslije ponoći, a zatim voditi ljubav u polusnu. Nakon toga možete uhvatiti još malo sna, pa ćete ustati s osmijehom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti

Misliš da ti sive ćelije rade bolje nego Poiroitu? Riješi 25 pitanja na ovom kvizu i saznaj istinu!
MOŽETE LI DO 25 BODOVA?

Misliš da ti sive ćelije rade bolje nego Poiroitu? Riješi 25 pitanja na ovom kvizu i saznaj istinu!

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...
Danas je pravoslavni Uskrs: Evo zašto 'kasni' 35 dana i kako to da ga 2025. slavimo na isti dan
RAZLIČITO RAČUNANJE

Danas je pravoslavni Uskrs: Evo zašto 'kasni' 35 dana i kako to da ga 2025. slavimo na isti dan

Zbog razlike u računanju, pravoslavni Uskrs najčešće pada tjedan dana nakon katoličkog i protestantskog, no ove godine je nakon čak pet nedjelja. Iduće godine će se računanja poklopiti