Sijamske blizanke su se obratile hejterima nakon objave o udaji - evo što su im poručile | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Sijamske blizanke su se obratile hejterima nakon objave o udaji - evo što su im poručile

Sijamske blizanke su se obratile hejterima nakon objave o udaji - evo što su im poručile

Pošto su dobile mnogo negativnih komentara nakon njihove objave da se Abby udala za Josha Bowlinga, blizanke su odlučile stati na kraj zlim jezicima i poručile im da im njihovo mišlljenje ne dira

VIDEO

Internet je danas posebno glasan, rekle su blizanke (34) na svom zajedničkom TikTok profilu u četvrtak nakon su objavile da se Abby udala za medicinskog brata i vojnog veterana Josha Bowlinga (33) 2021. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

sijamske blizanke 00:53

Poznate blizanke objavile su TikTok sa slikom Josha i napisale: 'Ovo je poruka svim hejterima. Ako vam se ne sviđa to što radimo, ali i dalje gledate sve što radimo, i dalje ste naši obožavatelji'.

Abby i njezina sestra Brittany, jedne su od samo nekoliko parova sijamskih blizanaca u povijesti koji su preživjeli djetinjstvo, a proslavile su se u TV emisiji koja je pratila njihove glavne životne događaje, uključujući maturu u srednjoj školi i traženje posla.

@abbyandbrittanyhensel The internet is extra LOUD today. We have always been around ❤️#abbyandbrittanyhensel #happy #love #lovestory #marriage ♬ Real Love Baby - Father John Misty

Na TikTok profilu @abbyandbrittanyhensel nedavno je objavljen snimak koji prikazuje Abbyin dan vjenčanja - a Facebook profil pod nazivom Britt And Abby također je sadržavao sliku sretnog para.

Za ceremoniju koja je bila 2021. godine, blizanke su nosile vjenčanicu bez rukava s detaljima od čipke, dok je mladoženja nosio sivo odijelo.

Ispod tog videa skupili se se brojni komentari podrške, ali i oni negativni koji su komentirali čak i njihov seksualni život.

Zato su im preko TikToka posvetile čak dva videa kako bi im poručile da im njihovo mišljenje nije bitno.

Inače, Brittany i Abby su oduvijek željele vlastitu obitelj, a Brittany je u jednom intervjuu rekla: 'Ne mora cijeli svijet znati s kim se viđamo, što radimo i kada ćemo osnovati obitelj. No, vjerujte mi, mi smo potpuno različite osobe.'

Carmen i Lupita su sijamske blizanke, a jedna ima i dečka: 'Izlasci su proces učenja za sve'
Carmen i Lupita su sijamske blizanke, a jedna ima i dečka: 'Izlasci su proces učenja za sve'

Oduvijek su šutjele o nagađanjima o svom privatnom životu, a prije desetak godina su glasinu da se Brittany zaručila odbacili kao 'glupu šalu', no još kao tinejdžerke su govorile da žele imati djecu.

Također, u intervjuu za Time 2001. godine, otac blizanki Mike rekao je da su njegove kćeri već tada pričale o tome da žele imati muža jednog dana.

Inače, Abby i Brittany su sada obje učiteljice matematike u petom razredu osnovne škole u New Brightonu, gdje su rođene i odrasle, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'
VIDEO: NEUGODA ZVANA IMPETIGO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'

Riječ je o infekciji bakterijama Staphylococcus. Zovu ih 'slatke kraste' ili impetigo. Ova infekcija češća je kod male djece ili one oslabjelog imuniteta, no može se javiti i kod odraslih
Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'
STRUČNJAK: SVE JE VIŠE SLUČAJEVA

Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'

Čitateljica iz Zadra tvrdi kako su je u jednom zagrebačkom hotelu potpuno izgrizle stjenice. Iz hotela tvrde da su zvali firmu za dezinsekciju i deratizaciju te da nije uočena infestacija stjenicama