Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Simpatija koja se vječno pamti izgrađuje budući ljubavni život

Simpatija koja se vječno pamti izgrađuje budući ljubavni život
1

Popularna "vampirica" Kristen Stewart i lijepa glumica Amanda Seyfried priznaju kako su im prve ljubavi bile poput opsesije koja se nikad neće zaboraviti

VIDEO

Sjećate li se prvog poljupca, nervoze, dječaka koji vas je pratio kući ili djevojčice pred kojom su vam se znojili dlanovi jer ste morali izgovoriti kobnu istinu da je ona vaša simpatija? 

Stručnjaci tvrde kako prvi “leptirići” zauvijek ostaju u čovjekovu sjećanju, no ljudi bi bili sretniji da prvu ljubav stave na led i zauzdaju euforiju. Upravo zbog uzbuđenja koje donosi prva zaljubljenost poslije od partnera traže previše, pa se lako razočaraju. 

- Svi kažu da je prvi rez najdublji - tvrdi trenutačno najpoznatija “vampirica” Kristen Stewart i objašnjava: 

- Jednoga posebnog dječaka sjećat ću se cijeli život. Bio je moja prva ljubav i slomio mi je srce, ali sretna sam zbog toga. Mislim da se treba prepustiti i doživjeti nezaboravno ljubavno iskustvo. 

Mlada holivudska glumica Amanda Seyfried priznala je kako je bila opsjednuta prvom simpatijom. 

- S 14 godina zaljubila sam se preko ušiju u dečka koji je izgledao kao spoj Leonarda DiCaprija i Justina Timberlakea. Osim što je bio jako zgodan, imao je i čvrst stav. Bio je nekoliko godina stariji od mene i nije mu bio problem pozvati me van. No nisam se mogla nositi s tim da mi se očajnički sviđa, pa sam ga ostavila prije nego što se ohladi - ispričala je Amanda Seyfried.

Nesigurnost je najveća prepreka mladenačkih simpatija, objasnila je Amanda. Ona nije vjerovala kako zaslužuje njegovu ljubav i pažnju, a danas priznaje kako je svjesna da je to bilo daleko od istine.

- Kad sam se prvi put poljubila u drugom razredu srednje škole, pomislila sam ‘zar sam ovo čekala sve ovo vrijeme’. Bilo je grozno i nakon toga se nisam dugo ljubila, kaže Fani Stipković, koja se ne sjeća prvih ljubavi. 

- Jedino pravu ljubav ima smisla pamtiti, simpatije iz djetinjstva i škole sam zaboravila. Nisu me obuzeli hormoni i što dulje sam htjela ostati djevojčica. Smatram kako je važnije pamtiti događaje nego ljude - rekla je Fani Stipković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova
SAVJETI STRUČNJAKA

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova

Sadnice smjestite u sunčani dio vrta i pazite da ih ne stavite preblizu jednu drugoj jer vole prozračnost. Imajte na umu da postoje prirodna sredstva za zaštitu
Srodna duša za svaki znak: Lav i Vaga su moćan par, a Djevica i Jarac nebeska kombinacija
ZAPISANO U ZVIJEZDAMA

Srodna duša za svaki znak: Lav i Vaga su moćan par, a Djevica i Jarac nebeska kombinacija

Ovan ima čak tri potencijalno savršena partnera za dugu i sretnu vezu, a slično je i kod Bika. No, ima onih kojima je samo jedan znak najbolji izbor za pravu ljubav punu razumijevanja i strasti