Lifestyle

Komentari 45

Sin na Tik Toku objavio kako je rasplakao oca: 'Otplatio sam hipoteku, možeš u mirovinu'

Sin otplatio ocu hipoteku za kuću: Tata, možeš u mirovinu!

Zvijezda društvenih mreža, Jamie Nyland (24) otplatio je hipoteku za kuću svojih roditelja, pa snimio dirljiv trenutak kad je ocu objavio vijest da može u prijevremenu mirovinu. No, on ga je - iznenadio

Zvijezda društvenih mreža, Jamie Nyland (24) iz Gloucestershira, otplatio je hipoteku svog oca Richarda i snimio dirljiv trenutak kada je to ocu priopćio. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nakon pauze zbog pandemije ponovo krenule ovrhe

Nyland ima preko 2,3 milijuna pratitelja na TikTok-u, a početkom tjedna objavio je snmku na kojoj ulazi u očevu spavaću sobu i dobacuje mu ključeve kuće.

- Zašto mi ih daješ? - upitao je njegov otac, a Jamie odgovara: 'Upravo sam otplatio vašu hipoteku. Nazvao sam banku i isplatio svaki novčić duga koji ste još imali'. 

Kad mu je sin rekao da su sada vlasnici kuće, odnosno da se pomalo mogu povući u mirovinu, Richard je odmahivao glavom u nevjerici, dok ga je sin uvjeravao da je to istina.  

Richard je ubrzo bio preplavljen suzama i jedva je progovorio. Rekao je sinu da ne može prihvatiti da on otplaćuje njegov dug, no kad je shvatio da je stvar gotova, kroz suze je progovorio: 'Ti si najbolji sin na svijetu'. 

Potom je vratio ključeve sinu, rekavši: U oporuci već piše da je tvoja. Ono što je moje, tvoje je. ,

Otac smatra da je to jedini način na koji sinu može zahvaliti za raniju mirovinu.

Video završava zagrljajem oca i sina, a u kasnijem komentaru Jamie je pojasnio kako je hipoteku uspio otplatiti zato što je četiri godine objavljivao na platformi Vine, a punih 10 godina na YouTubeu. 

- To je bio moj jedini cilj, da otplatim očevu hipoteku - pojasnio je. Korisnici društvenih mreža nahvalili su Jamieja, kao sina 'prepunog ljubavi i poštovanja'.

Inače, Jamie često snima duhovite klipove sa svojim ocem, u kojima ga stavlja pred neke simpatične izazove, a nedavno je podijelio nekoliko snimaka u kojima je roditeljima zahvalio na svemu što su učinili za njega.

Dirljivi video u kojemu ocu predaje ključeve kuće pregledalo je više od milijun ljudi. 

- Ti si car, a tvoj otac to zaslužuje – napisao je jedan od komentatora. 

- Sretni ste što imate jedan drugog. Bravo za oca koji je odgojio tako divnog sina punog poštovanja - komentirao je drugi. 


Mnogi su napisali da ih je dirljiva snimka rasplakala, prenosi Daily Mail.  

Najčitaniji članci