Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Sjajni trikovi koji će pomoći da vam se obuća ne skliže po ledu

Sjajni trikovi koji će pomoći da vam se obuća ne skliže po ledu

Napravite oblog od superljepila. Đon čizme premažite alkoholom te cijelu površinu premažite ljepilom. Zatim čizmu stavite u pijesak i dobro pritisne tako da se zrna zalijepe u ljepilo

VIDEO

Tijekom zime često se zna dogoditi da padamo zbog zaleđenih površina. Srećom, žena po imenu Mel je na TikToku podijelila savjet za sprječavanje klizanja po zaleđenim cestama i pločnicima. I što je još bolje, neće vas puno koštati.

POGLEDAJTE VIDEO: Obnova tenisica

Pokretanje videa...

obnova tenisica 03:40

Majka dvoje djece, podijelila je video koji je premašio 1,1 milijun pregleda od objave. Izvukla je dvije stare čarape koje neće više koristiti i upotrijebila ih je za svoj trik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čarape je navukla preko cipela kako bi povećala prianjanje, i bila je oduševljena ovim trikom jer joj se obuća nije klizala po ledu i mogla je hodati bez straha od proklizivanja.

U opisu objave svog videa, Mel je napisala: 'Trenutno najbolji trik po mom mišljenju... Čarape nosite preko cipela kako biste izbjegli sklizanje po ledu. Zahvalite mi kasnije', piše Mirror.

@mels_family_life BEST (most needed) HACK atm in my opinion… socks worn over your shoes - to avoid slipping on the ice. Thank me later 😉 #hackoftheday #hackoftheweek #snowuk2022 #mumsoftiktok #ukmumlife #fyp #besthacksontiktok #foryoupage #scottishtiktok ♬ original sound - @mels_family_life

Iako ovaj trik zvuči obećavajuće, mnogi su komentirali kako nije baš ugodno hodati u javnosti s navučenim čarapama preko obuće. Zato je ovaj trik najbolje iskoristiti ako izlazite iz kuće baciti smeće ili ako želite nešto obaviti u dvorištu.

Osim ovog trika, postoje još hrpa njih koji će smanjiti proklizivanje obuće. Možete pokušati napraviti oblog od superljepila. Đon čizme premažite alkoholom nakon čega cijelu površinu treba premazati ljepilom.

Da bi se poboljšao učinak, ljepilo možete nanijeti još jednom, nakon što se prvi sloj osuši. Zatim čizmu stavite u pijesak i dobro pritisnite tako da se zrna zalijepe u ljepilo. Ne hodajte po stanu u takvim cipelama kako ne biste oštetili podove.

Silikonsko ljepilo je druga opcija. Donji dio đona tretirajte velikim brusnim papirom, a zatim premažite silikonskim ljepilom. Postupak se ponavlja dva puta, zatim se cipele suše dok se ljepilo potpuno ne stvrdne (oko 2 dana).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi