Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Skinula 55 kilograma - izbacila je mliječne proizvode i gluten

Djevojka koja je imala 120 kilograma i jedva stala u vjenčanice veličine 50/52, zbog dijagnoze policističnih jajnika promijenila je prehranu i nakon nekoliko mjeseci birala vjenčanice veličine 38!

VIDEO

Mladenka koja se bojala da neće 'stati' u vjenčanicu koju je priželjkivala izbacila je samo jednu vrstu namirnica iz prehrane i uspjela skinuti više od 50 kilograma! Australka Kylie Mulcahy (30) iz Wollongonga u okolici Sydneya, pohvalila se fotografijama na Instagramu 'prije' i 'poslije' na kojima je doslovno neprepoznatljiva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kylie Mulcahy | PCOS WARRIOR (@kyliejanesjourney)

U najtežoj fazi imala je 120 kilograma i jedva se uvukla u haljinu veličine 20 (prema EU mjerama to je 50/52), da bi se na kraju 2019. godine udala u haljini veličine 8, koja odgovara europskoj veličini medium, odnosno broju 38. Uvjerena je da je tome doprinijelo izbacivanje samo jedne vrste namirnica iz prehrane, iako se u međuvremenu posvetila i vježbanju. 

Ključ za gubitak kilograma, kaže, bilo je izbacivanje mliječnih proizvoda. 

- Sjećam se da sam se znala prestraviti prije ulaska u trgovinu s vjenčanicama, jer nikad nisam mogla pronaći haljinu koja mi odgovara po veličini, a i ljudi bi me samo promatrali. Bio je nevjerojatan osjećaj kad sam ušla u trgovinu i shvatila da mogu birati bilo koju haljinu. To je tako cool! - kaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday Husband 🤭 I love you 💗

Objavu dijeli Kylie Mulcahy | PCOS WARRIOR (@kyliejanesjourney)

Dodaje kako je još 2016. počela vježbati s osobnim trenerom u teretani, koji joj je dao posebnu dijetu, s puno proteina i povrća, ali nije uspjela smršavjeti. Prvih 15-ak kilograma izgubila je tek s nadomjescima za prehranu, no ozbiljnije je počela skidati kilograme tek nakon što  joj je 2017. godine dijagnosticiran sindrom policističnih jajnika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kylie Mulcahy | PCOS WARRIOR (@kyliejanesjourney)

Nutricionistica joj je preporučila da izbaci mliječne proizvode i gluten, kako bi se lakše nosila s razinom inzulina. Tako je s dijetom koja podrazumijeva niski udio ugljikohidrata i šećera, u kombinaciji s vježbanjem skinula gotovo 55 kilograma. 

Na dan vjenčanja, u ožujku ove godine, sve njezine tetke su plakale i rekle joj da izgleda prekrasno, prenosi The Mirror.  

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu
LIJEČNICI UPOZORAVAJU

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu

Županijska bolnica u Čakovcu građanima je poslala upozorenje da se čuvaju crijevnih viroza, koje su uobičajene u ovo doba godine, a karakteriziraju ih povraćanje, proljev, povišena temperatura i bol u trbuhu

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'
VELIKA OBITELJ

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'

Najveća britanska obitelj ima puno posla, kod njih djeca imaju djecu, a oni sami imaju najmlađe dijete od samo 3 godine. Obitelj će postati još veća
Najdlakavija djevojka na svijetu je odrasla, evo kako izgleda
PRONAŠLA I LJUBAV ŽIVOTA

Najdlakavija djevojka na svijetu je odrasla, evo kako izgleda

Djevojčica s Tajlanda, koju su vršnjaci nekoć nazivali 'vučica' i 'majmunsko lice', vjerovala je da je njezino stanje neće spriječiti da pronađe sreću. Na kraju je otkrila ljubav svog života