Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Škorpioni će osjetiti potrebu za društvom, nježnošću i ljubavi

Škorpioni će osjetiti potrebu za društvom, nježnošću i ljubavi
1

Iza vas su godine osamljivanja i izbjegavanja bliskih kontakata.Uskoro će se u vašem životu pojaviti netko tko će vam to i pružiti. Borit ćete se protiv monotonije

VIDEO

Ove će godine doći do promjena koje će vas učiniti pristupačnijima i spremnijima za nove veze. To se prije svega odnosi na drugi dio godine, kad ćete upoznati mnogo novih ljudi. Vaša komunikativnost neće poznavati granice, a uz to ćete zračiti posebnom energijom koja će biti primijećena i malo će koga ostaviti ravnodušnim. U lipnju je moguća kraća ljubavna avantura povezana s poslovnim udruživanjem. Početkom ljeta bit ćete još aktivniji i prisutniji u društvenom životu, a moguća su i zanimljiva putovanja.

 U to vrijeme mogli biste upoznati vrlo privlačnu osobu koja će vas osvojiti prirodnošću. Veza koju ćete započeti ima šanse da preraste u nešto trajnije. Nastavit će se i tijekom jeseni, a kako vrijeme bude prolazilo, vama će biti sve jasnije da ste konačno našli pravu osobu. Uživat ćete u tim novim osjećajima, u svojoj potrebi za nježnošću i ljubavlju i u svakom zajedničkom trenutku. Svim silama borit ćete se protiv monotnije u životu.

ZAVOĐENJE

Sa Škorpionima uvijek treba biti oprezan. Budite taktični, pokažite strpljivost, a onda ih u jednom trenutku iznenadite seksualnom ponudom. Uvijek poštujte njihovu privatnost i ne opterećujte ih nepotrebnim pitanjima o prošlosti. Bez okolišanja razgovarajte o svojim seksualnim navikama i uvijek budite spremni za akciju. Oni će to znati cijeniti i nagraditi.

U KREVETU VOLE

Poznato je da Škorpioni imaju izuzetno snažnu seksualnu energiju. Kad vode ljubav, cilj im je isključivo primiti i pružiti što veći užitak. Pritom ne biraju sredstva i daju sve od sebe. U krevetu su dominantni i često diktiraju ritam. Seksualna iskustva s pripadnicima ovog znaka pamte se godinama. A oni to vrlo dobro znaju.

LJUBAVNI SAVJET

ON: Nemojte biti nestrpljivi i ne ulijećite u nepotrebne ljubavne veze. Samo će vam zadati glavobolje.

ONA: To što ste imali neugodna ljubavna iskustava ne znači da u svakoga trebate sumnjati.

IDEALAN PARTNER: RAK

Svojim snažnim emocijama Rakovi mogu razumjeti snažne Škorpionove strasti. Snažna veza.

NAJGORI PARTNER: STRIJELAC

Škorpionima nije jasno zašto Strijelci bježe od zbližavanja. Tu nema nimalo razumijevanja.

SLOBODNJACI

Pružit će vam se prilika da ostvarite ono o čemu već dugo maštate. Osobu koja će vas usrećiti upoznat ćete slučajno, vjerojatno preko prijatelja. Veza će biti izuzetno skladna. Shvatit ćete da su sve prijašnje bile samo priprema za nju.

U VEZI

Pred vama su mjeseci kao stvoreni za učvršćivanje postojeće veze. Odnosi s voljenom osobom postat će bolji i konstruktivniji. Možda ćete pokrenuti zajednički posao. Na ljeto vas čeka jedno zanimljivo putovanje.

Brak je nešto zbog čega se čovjek kaje, bilo da ga sklopi ili ne 
Sokrat, grčki filozof

IDEALNO PUTOVANJE

Energija poput vaše ne može se zadovoljiti standardnom turističkom rutom, vas ne bi pretjerano zanimala šetnja nekom od susjednih zemalja i klasična ponuda. Zemlja u kojoj biste mogli ostvariti svoje male užitke je Norveška, a nisu loš izbor ni Maroko i Sirija. Od gradova vrijedi spomenuti Liverpool, Washington, New Orleans, Baltimore. Posjetite ih. Tijekom godine nastojte s partnerom otići barem na jednodnevne izlete. Preporodit će vas boravak na nekom seoskom gospodarstvu.

DOBAR DAN: 15.11.2011.

Oslobodite se obaveza i posvetite se osobi koju volite. Otiđite nekamo gdje ćete biti sami.

DOBRO RAZDOBLJE: listopad, studeni

Ove mjesece obilježit će ostvarivanje vrlo bliske i stabilne veze s osobom koju ste upoznali.

LOŠ DAN: 5.4.2011.

Ovo je jedan od onih dana kad sve ide naopako. Sretat ćete ljude kojima niste simpatični.

LOŠE RAZDOBLJE: ožujak, travanj 

I dalje ćete biti prilično sumnjičavi i zatvoreni u svoje pomalo mračne misli.

OSOBINE

Tajanstven i privlačan, stoički prihvaća životne izazove i nosi se s njima bez kukanja. Vrlo su ambiciozni u ostvarenju svojih ciljeva. Uglavnom ih i ostvaruju.

Škorpion spada među zavodničke znakove. Od partnera traži odanost, ali i da svu pažnju usmjeri samo na njega. Maštoviti su i uzbudljivi ljubavni partneri.

Poznati Škorpioni

Demi Moore 11.11.1962.

Gerard Butler 13.11.1969.

Winona Ryder 29.10.1971.

Eros Ramazzotti 28.10.1963.

Tara Reid 8.11.1975.

Bill Gates 28.10.1955.

Leonardo DiCaprio 11.11.1974.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju