Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Škorpioni će težiti odnosima koji imaju sretnu budućnost

Škorpioni će težiti odnosima koji imaju sretnu budućnost
1

Svaka površnost u osjećajnim odnosima mogla bi vam se vratiti poput bumeranga, a isto tako morat ćete se riješiti utjecaja bivših partnera jer će vas kočiti u napretku

VIDEO

Ulazite u godinu vlastite preobrazbe na osjećajnom planu. Nećete se zadovoljavati površnim flertovima nego ćete težiti vezama u kojima možete vidjeti svoju budućnost. Svaka površnost u osjećajnim odnosima mogla bi vam se vratiti poput bumeranga, a isto tako morat ćete se riješiti utjecaja bivših partnera jer će vas kočiti u ljubavnom napretku. Morat ćete se okrenuti novim ljudima, a stare uspomene zauvijek pospremiti u ladicu prošlosti. Mnogo naklonjenija bit će vam druga polovina godine.

Slobodni Škorpioni

Tijekom veljače mogli biste se zateći u prilično kompliciranom odnosu u kojem ćete više vi davati nego druga strana. To bi vas moglo umoriti, pa ćete radije izabrati biti sami nego u odnosu koji vam ne odgovara. Ožujak će biti mjesec iz snova kada biste se mogli zaljubiti i potpuno izgubiti razum. Budete li ulagali sebe u taj odnos, on bi se vrlo brzo mogao pretvoriti u nešto ozbiljno, pa čak i trajno. 

Površnog ponašanja i ljubomore čuvajte se u travnju, dok ćete se u lipnju strastveno prepustiti nečijem zagrljaju i uživati u ljubavnoj sreći. Krećete li na godišnji odmor, birat ćete mirna i nerazvikana mjesta na kojima ćete se moći dobro odmoriti. Ipak, čak i ako ne tražite flert, nemojte misliti da nećete privlačiti tuđu pažnju. Krajem lipnja i tijekom kolovoza imat ćete nekoliko prilika za flert, a nije isključeno ni da će vam se udvarati šarmantni stranac. Nemojte previše razmišljati ima li vaša veza budućnost, nego se opustite i uživajte u trenutku. 

Prva polovina rujna bit će vam stresno razdoblje, pa će vam romantika biti zadnja na pameti. No nakon 12. rujna pa sve do 7. studenoga ulazak Venere u vaš znak obećava nova poznanstva i događaje od kojih će vam zaklecati koljena. Od 6.11. pa do kraja godine očekuje vas velika ljubav, možda s nekim tko nije iz vašeg mjesta rođenja.

Zauzeti Škorpioni

Bračni parovi će u ovoj godini biti suočeni s novim obvezama i promijenjenim odnosima unutar obitelji. U veljači i drugoj polovini travnja povećavat će se nezadovoljstvo zbog opterećenja na poslu i sve brojnijih obiteljskih obveza. Puno lakše ćete disati u lipnju, kada iza vas ostaju brojni problemi, a sretni Jupiter u Raku bit će vam naklonjen do kraja godine i umanjiti snagu nepovoljnih zbivanja. 

Od 23.7. do 16. 8. počet ćete se odgovornije odnositi prema svojoj vezi, što će mnoge natjerati da ozbiljno počnu razmišljati o sklapanju braka, ili da konačno riješe stambeno pitanje. Odnos s partnerom ući će u mirnije vode, a odlazak na putovanje i godišnji odmor pokazat će se idealnim načinom da riješite sve nesuglasice. 

U drugoj polovini rujna i početkom listopada mnoge će veze i brakovi doživjeti potpuni preporod, a vaši problemi postat će dio prošlosti. Ako imate mogućnosti, iskoristite to razdoblje za putovanje u neku stranu zemlju. Odmak od svakodnevice i uzbuđenje koje pruža potpuno nova sredina unijet će potrebnu raznovrsnost u odnos s partnerom te vam priuštiti nezaboravnu zabavu. Kraj godine, odnosno studeni i prosinac bit će mjeseci puni ljubavi i razumijevanja.

Najbolji partner - Riba

Riba je partner s kojim dijelite mnoge karakterne sličnosti. Oboje ste intuitivni i senzibilni, tako da se možete razumjeti bez mnogo riječi. U vašem odnosu bit će mnogo nježnosti i romantike, a i na seksualnom planu slijedi vam odlično slaganje. Riba će vas u svemu hrabriti i podržavati, a vi ćete joj na isti način uzvraćati.

Najgori partner - Lav

Oboje ste previše jake ličnosti, izrazito ponosne koje vole da je sve po njihovom. Teško ćete postizati kompromise, pa će svađe biti česta pojava u vašim životima. Lav voli luksuz, društveni život i komociju, dok vi težite mirnom i tihom životu. Ni na seksualnom planu neće biti dobrog slaganja.

Najbolje razdoblje za ljubav:

  • Od 10. siječnja do 2. veljače
  • Od 27. veljače do 22. ožujka
  • Od 4. do 27. lipnja
  • Od 23. srpnja do 16. kolovoza
  • Od 12. rujna do 7. listopada
  • Od 6. studenoga do kraja godine

Najlošije razdoblje za ljubav:

  • Od 3. do 26. veljače
  • Od 16. travnja do 9. svibnja
  • Od 28. lipnja do 22. srpnja
  • Od 17. kolovoza do 11. rujna
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju