Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Skratite vrijeme čišćenja: Super trikovima do sjajnije kupaonice

Skratite vrijeme čišćenja: Super trikovima do sjajnije kupaonice
5

Pomoću ovih savjeta čišćenje kupaonice može biti lak posao. Iskoristite ulje čajevca, pjenu za brijanje, ocat, sodu bikarbonu, pastu za zube, dječje ulje - i osvježite kupaonicu u trenu

VIDEO

Ovim trikovima za čišćenje kupaonice skratit ćete ribanje koje može trajati satima. Umjesto da gubite vrijeme, možete to riješiti za 10 do 15 minuta. I dobra vijest je da većinu stvari, koje mogu učiniti da vaša kupaonica zasja poput dijamanta, imate već u domu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Četka za WC 01:24

Evo sedam savjeta koji će stati na kraj satima dosadnog čišćenja kupaonice:

1. Koristite ulje čajevca

Ulje čajevca može se pohvaliti višestrukim prednostima, ali ono što je najvažnije, ima antibakterijska i antifungalna svojstva. Zato je njegova upotreba u kupaonici sjajna ideja. Dodajte malo ulja čajevca u sodu bikarbonu i dobro oribajte svoj umivaonik. Ulje s lakoćom uklanja plijesan i bakterije te vraća prijašnji sjaj vašem sudoperu.

2. Koristite pjenu za brijanje za čišćenje ogledala

Kako se ogledala ne bi zamaglila nakon tuširanja, samo na njih nanesite malo pjene za brijanje. Ostavite jednu minutu i obrišite suhim ručnikom. Također, ovo odlično štiti vaša ogledala od otisaka prstiju.

Trikovi kako znojenje lica držati pod kontrolom i ne cijediti se
Trikovi kako znojenje lica držati pod kontrolom i ne cijediti se

3. Koristite ocat za čišćenje pločica

Žutih pločica možete se jednostavno riješiti bez upotrebe skupih proizvoda. Samo iskoristite ocat, jer on služi kao snažno prirodno sredstvo za čišćenje. Pomiješajte 1/2 šalice bijelog octa s toplom vodom. Temeljito izribajte pločice. Ipak, budite oprezni i nemojte njime čistiti određene površine, poput mramora, kojeg kiseline mogu oštetiti, donosi Bright Side.

4. Koristite novine za brisanje staklenih vrata tuš kabine

Ako pri ruci nemate krpu od mikrovlakana, slobodno se poslužite novinama. Ne ostavljaju vlakna, a osim toga, dobro čiste. Također možete kombinirati novine s bijelim octom kako biste dobili besprijekorne prozore.

Pomoć u kućanstvu: 10 super trikova s aluminijskom folijom
Pomoć  u kućanstvu: 10 super trikova s aluminijskom folijom

5. Koristite pastu za zube za uklanjanje naslaga sapuna

Nanesite malo paste za zube na spužvicu i temeljito izribajte površine kako biste uklonili naslage sapuna. Također se ovo može iskoristiti i za poliranje slavina. Utrljajte krpom i zatim isperite vodom. Ipak, povremeno upotrebljavajte ovaj trik, jer bi abrazivi paste za zube mogli istrošiti završni sloj.

6. Koristite dječje ulje za sjaj 

Stavite malo ulja na krpu i utrljajte ga na armaturu, glavu tuša, pa čak i WC školjku. Tako ćete im dati lijepi sjaj i riješiti se otisaka prstiju.

Super trikovi pomoću kojih će ruke izgledati 10 godina mlađe
Super trikovi pomoću kojih će ruke izgledati 10 godina mlađe

7. Držite sodu bikarbonu u blizini WC školjke

Samo pospite malo sode u WC školjku prije upotrebe. To će smanjiti potrebu za čestim čišćenjem školjke. Štoviše, možete ju koristiti i za odčepljivanje WC školjke. Upotrijebite 1 šalicu sode bikarbone i 2 šalice octa i nakon 30 minuta WC bi se trebao odčepiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje