Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
članak

Slasna pašticada po receptu i savjetima splitskog majstora

Samo najbolje iz Dalmacije: Splićanin Vinko Radovani majstor je u pripremi kultnog dalmatinskog jela koje u konobi Hvaranin kuha prema receptu svoje majke

Komentari 22 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Od najstarijeg
  • Od najnovijeg
  • Default avatar - Deleted user
    Deleted user

    pašticada mi je omiljeno jelo u vrijeme blagdana, obožavam sve sastojke, a naročito ako su unutra još i suhe šljive......prefino jelo, samo malo komplicirano i skupo za mene samu, ali ako okupim ekipu za novu godinu potrudit ću se i ...prikaži još! iznenaditi ih baš ovim jelom........:):):):)

    4 Srijeda, 03.09.2014. u 13:27
    • Default avatar - morski konjić

      morski konjić: bilježim se sa štovanjem :D

      Odgovori Srijeda, 03.09.2014. u 14:31
    • Default avatar - Deleted user

      Deleted user: ahaha, imat ću te u vidu........:)

      Odgovori Srijeda, 03.09.2014. u 14:44
    • Avatar Ira27

      Ira27: Ma nije ona toliko ni komplicirana nego brate dugo triba za napravit je, a i sto teća se dupera pa meni zato diže živce. A definitivno mi je broj 1 jelo, kad je neko drugi spremi :-D

      Odgovori Srijeda, 03.09.2014. u 22:07
    • Default avatar - Deleted user

      Deleted user: ali kad sjedneš za stol i napuniš tanjur i guštaš vidiš da se svaki trud i svaka teća isplatila :):):):)

      Odgovori Četvrtak, 04.09.2014. u 09:13
  • Default avatar - Deleted user
    Deleted user

    Odlično i izgleda,a uvjeren sam da su dalmatinke vrsne kuharice pa je vjerojatno i ukusno:))

    Srijeda, 03.09.2014. u 16:41
  • Default avatar - Deleted user
    Deleted user

    mmmm njoke i pasticada.... jedva cekam bozic... ;)))))

    4 Srijeda, 03.09.2014. u 14:13
    • Avatar Bezobrazno zelene

      Bezobrazno zelene: A što, nemore ništa prije Božića.. da ja toliko volim nebi čekala :)

      Odgovori Srijeda, 03.09.2014. u 14:16
    • Default avatar - Deleted user

      Deleted user: haha al komplicirana je za radit pa se bas i neisplati ovako radit.. a i da je cesto kuvamo nebi nam vise bila toliko zanimljiva... ;))

      Odgovori Srijeda, 03.09.2014. u 14:26
    • Avatar Bezobrazno zelene

      Bezobrazno zelene: E jedino zbog toga, da je često na stolu nebi nam bila zanimljiva. zato ja radim njoke sa bilo kakvim šugom, onako za gušt, da se najedemo barem njoka...:)

      Odgovori Srijeda, 03.09.2014. u 14:32
    • Default avatar - Deleted user

      Deleted user: haha da i ja to radim... njoke sa vrhnjem, pancetom i sirom... njamii... ;)))

      Odgovori Srijeda, 03.09.2014. u 15:05
  • Avatar 2 x general
    2 x general

    u pacu stajati minimum 3 dana a dinstati preko 12 sati!!! - recept s Hvara

    6 Srijeda, 03.09.2014. u 13:26
    • Default avatar - Deleted user

      Deleted user: za gospu ko ti je to reka, ja san s hvara i ti se siguro za....... :)

      Odgovori Srijeda, 03.09.2014. u 13:56
    • Avatar 2 x general

      2 x general: e, rekla rodica kod koje jeo najbolju pašticadu - desetak otočana i ja jeli za sv. Roka i svi se složili kada se povela priča o spremanju pašticade ( ona ima recept od svoje none i matere )

      Odgovori Srijeda, 03.09.2014. u 14:05
    • Default avatar - Deleted user

      Deleted user: kod mene u jelsi nema takav ricept, a isto je najbolja pašticada

      Odgovori Srijeda, 03.09.2014. u 14:16
    • Avatar krokus

      krokus: Ne svađajte se, meni su do sada sve bile izvrsne. Malo osobnih kreacija je poželjno.

      Odgovori Četvrtak, 04.09.2014. u 07:35
    • Avatar 2 x general

      2 x general: općenito što meso duže stoji u pacu to je bolje - ne možeš pogriješiti!! Biftek staviti bar sedam dana u ulje, pokriti ga uljem, da omekša ( u Americi jeo jedan debeli biftek cca 7 cm i kada staviš nož ...prikaži još! ž na njega sam propadne ne trebaš uopće snagu za rezanje!!! nešto vrhunsko!!! svaki pac pomaže mesu!!!

      Odgovori Četvrtak, 04.09.2014. u 07:42
    • Avatar krokus

      krokus: Još ako si meso dobio sa farme koje koriste za svoje potrebe, onda je to vrhunac. Kod nas nemaju ni pravi steak nož.

      Odgovori Četvrtak, 04.09.2014. u 07:47
  • Avatar Sheeena
    Sheeena

    Spremala sam ju i sama nisam bila zadovoljna više mi se dopala ona kad sam bila u gostima.Ista receptura ali nije to to.

    1 Srijeda, 03.09.2014. u 15:58
  • Avatar black_cat
    black_cat

    mljac, obožavam pašticadu..;)

    Srijeda, 03.09.2014. u 13:37
  • Default avatar - anonimka_1
    anonimka_1

    Jedva čekam Božić da je ponovno jedem.

    Srijeda, 03.09.2014. u 17:06
  • Ne slažeš se? Komentiraj!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Message