Obavijesti

Lifestyle

Komentari 53

Slažete se? Evo kako izgleda savršeno okićeno božićno drvce za svaki horoskopski znak

Slažete se? Evo kako izgleda savršeno okićeno božićno drvce za svaki horoskopski znak
15

Božić je pred vratima, a prema astrološkim vjerovanjima, naš horoskop utjecat će i na odabir blagdanskog drvca kao i na to kako ćemo ga u konačnici i ukrasiti

VIDEO

Astrolozi vjeruju kako naš horoskopski znak utječe na sve segmente našeg života. Horoskop nam određuje stil i način uređenja našeg životnog prostora pa i našeg božićnog drvca. Kako će nam izgledati bor možda je zapisano u zvijezdama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ovan

Ovnovi vole da je njihovo drvce veselo i moderno uređeno. Okitit će ga mnoštvom ukrasa, malenim figuricama. Drvce će imati obilje simpatičnih ukrasa. Maleni sobovi, djedice, šarene kuglice, kao i lampice. Možda će i požuriti pa dom i jelku okitit i malo prije vremena.

Fotolia

Bik

Bikovi vole prava drvca. Vole da je njihov bor najveći i najviši, ukratko najistaknutiji. Umjesto plastičnih kuglica i ukrasa odabrat će prirodnije ukrase poput onih izrađenih od drva. Ručno rađeni ukrasi njima su najdraži. Poznati kao veliki gurmani, na njihovom drvcu često ćete ugledati čokoladne kuglice, ukrase od bombona i ostale slatkiše.

Tri horoskopska znaka koji su rođeni da bi promijenili svijet
Tri horoskopska znaka koji su rođeni da bi promijenili svijet

Blizanci

Blizanci u blagdanima vide prigodu da pokažu svoju kreativnu stranu i naveliko se njome pohvale. Ne vole dosadu, kao ni monotoniju. U njihovoj kući naići ćete na božićna drvca napravljena na najkreativnije moguće načine, ali i na ona u potpuno neočekivanim bojama. Idealna jelka za Blizance je ona šarena, bogata i po mogućnosti unikatna. 

Fotolia

Rak

Rakovi vole blagdane. Vole provoditi vrijeme s obitelji. Obiteljski nastrojeni rakovi vole ideju Božića poput onih koje gledamo u božićnim filmovima pa će u tom stilu biti uređen njihov dom i njihovo drvce. Vole staklene dekoracije, klasičan bor, i zelenu boju, koja će sigurno činiti dio njihovog stila ukrašavanja. 

Fotolia

Lav

Što veće, to bolje, ako pitate Lava. Po pitanju ukrašavanja Lavovi vole razne stilove, ali ono što je sigurno jeste da će njihovo drvce biti najveće, najraskošnije. Vole blagdanske svijeće s mirisima, stalo im je do praznične atmosfere. Vole zlatnu boju, koju će isticati u dekoracijama pa će i zlatna zvijezda krasiti vrh njihova bora. I kod njih ćete pronaći jestive ukrase. 

Fotolia

Djevica

Djevici je najvažnije da je njihovo drvce prvenstveno uredno. Djevica je perfekcionist. Pedantna Djevica može vam se vrlo lako prikrasti iza leđa kako bi popravila vaše ukrašavanje. Premjestit će poneku kuglicu, maknuti višak ukrasa, popravit će ako vam detalji nisu položeni simetrično. Također, pomaknut će nešto što se ne uklapa u paletu boja na tom dijelu drvca. Vole crvenu, zlatnu i zelenu boju. 

Fotolia

Vaga

Vaga nije sigurna kakvo drvce želi pa će uz jedno glavno drvce, dodati još poneko minijaturno u ostale prostorije u domu. Vaga će teško odoljeti starinskim ukrasima. Vole životinjske oblike, japanske dekoracije, ručno izrađene sitnice. Njihov glavni bor bit će elegantan i visok. 

Najbolji ljubavnici horoskopa: Ovi znakovi nikad ne razočaraju
Najbolji ljubavnici horoskopa: Ovi znakovi nikad ne razočaraju

Škorpion

Škorpioni su strastveni i glamurozni. Kod njih možete pronaći bogato ukrašena velika božićna drvca. Okitit će ih bogato, obilje crvene i zlatne boje naći ćete na njihovim jelkama. Starinski ukrasi čine im se kao pravi odabir za njihove blagdane. Biraju tamnije nijanse, a vole i anđeoske figurice prilikom ukrašavanja. 

Fotolia

Strijelac

Strijelac obožava prirodu i najčešće živi u skladu s njom. Umjesto da posegne za posječenom jelkom, odlučit će se za sadnicom drvca u teglici. Njegovi darovi i ukrasi bit će prirodni. Razno voće i prirodni materijali koje kasnije može reciklirati, njegov su idealan izbor. Nakon blagdana potrudit će se drvcu pružiti priliku za život, jer nakon blagdana presadit će ga i pustiti da raste.

Fotolia

Jarac

Jarci su veliki tradicionalisti. Oni priznaju samo prave božićne jelke, dok umjetne varijante kod njih nemaju šanse. Svoje drvce će ukrasiti starim obiteljskim ukrasima i uspomenama koje brižno čuvaju i prenose s generacije na generaciju.

Kako se zaljubljuju: Škorpiona 'pogodi munja', a Vodenjak se brzo zaljubi i još brže odljubi
Kako se zaljubljuju: Škorpiona 'pogodi munja', a Vodenjak se brzo zaljubi i još brže odljubi

Vodenjak

Kreativni Vodenjaci vole neobična drvca. Maštoviti su i njihova jelka sjajit će jače od disco kugle. Možda će se odlučiti i za nekonvencionalne varijante poput npr. zidnog lažnog drvca napravljenog od rola papira za zamatanje. Poigrat će se s dekoracijama i bojama. Netradicionalni i unikatni bor za njih je pun pogodak.

Fotolia

Ribe

Čaroban bijeli Božić san je svake Ribe pa u njihovim domovima možemo naći sve popularnija bijela drvca. Ukrasit će ih raznim zvijezdama, anđelima i ostalim vrlo efektnim ukrasima. Ribe vole morske dekoracije pa im one mogu poslužiti kao inspiracija za Božić i ugođaj oko njihovog drvca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku