Obavijesti

Lifestyle

Komentari 21

Sljedeći tjedan stiže još jedan smak svijeta, već 11.11. 2011.

Sljedeći tjedan stiže još jedan smak svijeta, već 11.11. 2011.
1

Broj 11 ima snažne pozitivne, ali i negativne konotocije u numerologiji i ezoterijskim učenjima. U sotonističkom pozdravu s uzdignuta dva prsta neki prepoznaju broj 11

VIDEO

Sljedeći petak u kalendaru se bilježi kao 11. 11. ‘11., što već dulje vrijeme izaziva pozornost kod svih onih koji obraćaju pozornost na neobične kombinacije brojeva u datumima. U ezoterijskim krugovima vjeruje se kako će se tijekom tog dana otvoriti nebeska vrata i na taj način će se uspostaviti komunikacija s višim dimenzijama postojanja. Istodobno, oni skloniji mračnijim razmišljanjima, upozoravaju kako je riječ o vrlo opasnim brojevima koji prizivaju sile zla. Sve je počelo još ‘90-ih godina kada su se širom svijeta počele pojavljivati vijesti o neobičnim i važnim situacijama u kojima su se ljudi susretali s kombinacijom 11:11. 

Satovi bi se zaustavljali, budilice, iako nenavijene, zvonile u to doba, a čak su zamijećeni i famozni krugovi u žitu s jasno iscrtanim simbolima 11:11. Već tada se počelo nagađati o velikim promjenama koje će svijetu donijeti 11. studenog 2011. godine. Ovaj, po svemu poseban, datum uklopio se i u simboliku 2012. godine koja, prema drvenom kalendaru naroda Maya, označava kraj ovog svijeta i početak novog. U tom kontekstu sljedeći petak trebao bi aktivirati manifestiranje tih velikih promjena. Upravo zato bi 11. 11. mogao biti početak velikih promjena koje donosi 2012. 

Dijametralno različita tumačenja značenja datuma 11. 11. 11. u skladu su s njegovom kontroverznošću.  Čak i numerolozi se u potpunosti ne slažu oko njegove simbolike. Oni koji slijede pitagorejsku školu interpretacije brojeva povezuju ga uz iluminaciju i duhovnu inspiraciju. Prema njima, to je broj duhovnih glasnika koji s viših nivoa postojanja šalju informacije o našoj istinskoj prirodi. Prisutnost dvije jedinice unutar broja 11 u tom kontekstu bi trebao označiti duhovne vođe koji funkcioniraju na nesebičan način. 

S druge strane, takozvana kaldejska škola numerologije broj 11 svrstavaju među izuzetno negativne brojeve koji svojom vibracijom donosi brojne nevolje u životu. One koji su rođeni pod njegovim utjecajem očekuju prikrivene opasnosti, iskušenja i sve moguće nesreće. Istovremeno odnosi sa suprotnim spolom će biti loši i skloni prekidanju. Razlog za ovako oprečna mišljenja vjerojatno leži u tome što broj 11 spada među ženske brojeve, no istodnobno se izražava vrlo aktivno. 

1. Fanatično, ludo i dramatično

Numerolozi broj 11 ističu kao prvi od dvostrukih brojeva (11, 22, 33, 44, 55) koji sadrže više nivoe vibracija. Broj 11 označava se kao broj krajnosti. S jedne strane, to su idealizam i prosvjetljenje, a s druge, ludilo i fanatizam. On ljude potiče na pokretanje velikih promjena koje znaju biti vrlo dramatične.

2. Pomračile im se jedanaestice

Višestruka kombinacija jedanaestica uočena je u Engleskoj tijekom velikog pomrčina Sunca 11. kolovoza 1999. godine u 11 sati i 11 minuta po lokalnom vremenu. Taj datum bio je poseban i zbog prisutnosti triju devetki. To pomrčina Sunca pojavljuje se i u Nostradamusovim proročanstvima. 

3. Na zlu glasu zbog 11. rujna

Broj 11 došao je na loši glas prilikom terorističkog napada na New York 11. rujna 2001. Godine. Kombinacija 9/11 kasnije je sustavno korištena u medijima i na taj način postala sinonimom straha za svakog prosječnog Amerikanca. Na taj način je broj 11 došao na crnu listu i postao izuzetno neomiljenim.  

4. Ima li pilota na letu broj 11?

Teoretičari zavjere zamijetili su neobjašnjivu sveprisutnost broja 11 unutar svega što je bilo vezano uz teroristički napad na New York. 11. rujna je bio 254 dan u toj godini. 2+5+4=11. Nakon 11. rujna do kraja godine je preostalo 111 dana. Prvi avion koji je udario u jedan od tornjeva pripadao je letu br. 11.    

5. Mračni simboli dušebrižnika

U želji da dođu do prave simbolike broja 11 različiti duhovni dušobrižnici su ga počeli povezivati sa sotonističkim kultovima. Tom prilikom je u objavljena i teza kako poznati sotonistički pozdrav rukom s uzdignuta dva prsta simbolizira dvije jedinice u broju 11. Tako je ovaj broj svrstan među najmračnije simbole.  

6. Đavolji broj mrtve majke 

Povezivanje broja 11 s mračnim silama odrazilo se i na filmove. Kanadski horor nazvan „11:11“ iz 2004. godine, prikazuje mladu ženu koju progoni duh umrle majke. Tijekom filma ona dolazi u kontakt s nematerijalnim svjetovima u kojima se kombinacija 11:11 proziva novim đavoljim brojem.   

7. Nije sve tako crno u kinima

Ovu godinu obilježavaju čak dva filma koja koriste simboliku 11:11. Prvi koji se zove „11:11“ priča priču o dva dječaka koji preko fenomena 11:11 doživljavaju iskustva reinkarniranja. Za razliku od istoimenog filma iz 2004. Godine, ovaj je puno blagonakloniji prema broju 11.   

8. Spustit će se nešto zlo

Drugi film nazvan je „11-11-11“ i prikazat će se  upravo na taj datum. Reklamna kampanja   taj datum 11. 11. 11. određuje kao dan u kojemu će se otvoriti nebeska vrata i na zemlju spustiti NEŠTO zlo. Pri tome se ovaj horor pokušava prikazati kao najstrašniji film koji je ikada snimljen.

9. Donosi bombe i tsunamije

Nepune tri godine nakon napada na New York slijedio je bombaški napad na vlakove u Madridu. Datum je opet bio vrlo indikativan - 11. ožujka 2004. godine. Kada je ove godine Japan ostao poharan razornim potresom i tsunamijem, teško je bilo ne zamijetiti da je opet katastrofa pogodila na 11. ožujka. 

10. Uspostavljanje ravnoteže

Postoji mišljenje da vibraciji broja 11 odgovara anđeo Uriel, koji u vrijeme prelaska u razdoblje Vodenjaka pomaže pri uspostavljanju ravnoteže i mira. Urielovo ime u prijevodu znači “Svjetlost Gospodinova”, što ga izravno povezuje s iluminacijom, a tako i širenjem ljudske svijesti.

11. Pozitivni utjecaji

Svi oni koji sljedeći petak doživljavaju u pozitivnom kontekstu ističu kako je taj dan izuzetno povoljan za okretanje duhovnosti. Ako ne možete meditirati i usmjeravati pozornost na dobrobit ovog svijeta, učinite nešto pozitivno i širite veselje među najbližima. Tako će svatko moći inicirati ljepšu budućnost. 

Prvi avion koji se zabio u World Trade Center bio je let broj 11.jedanaest slova imaju new york city, george w. bush i afg(h)anistan. 

Broj poginulih putnika otetih aviona u napadu na “blizance” je 254. 2 + 5 + 4 = 11

Slučajnosti ne prestaju. New York je bila 11. savezna država SAD-a.

Ramsin Yuseb (terorist koji je prijetio da će srušiti “blizance” 1993. ) ima 11 slova u imenu.

Datum se poklapa s Američkim brojem za hitnu službu(911). 

Let 11 imao je 92 putnika. zbrojimo li znamenke, opet dobivamo: 9 + 2 = 11. 

Let 77, koji se također zabio u tornjeve, imao je 65 putnika. 6 + 5= 11

Datum bombaškog napada u Madridu je 11. 3. 2004. 1 + 1 + 3 + 2 + 4= 11

11. rujna je 254. dan u godini. zbrajanjem znamenki opet dobivamo broj 11. (2 + 5 + 4 = 11)

Bomba u madridu postavljena je 911 dana nakon napada na “Blizance”.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume
Dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja: Bikovi će negodovati, a Ovan uživati u društvu prijatelja
ŠTO VAS OČEKUJE ZA 1. MAJ

Dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja: Bikovi će negodovati, a Ovan uživati u društvu prijatelja

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje