Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Slobodne Vodenjake očekuje ljubav, a zauzete harmonija...

Slobodne Vodenjake očekuje ljubav, a zauzete harmonija...
1

Vodenjaci će već u drugom mjesecu doživjeti bajku, a dobra će im biti i cijela godina. Oni zauzeti će napokon doživjeti sklad s partnerom, no morat će ga i čuvati

VIDEO

Nova je godina idealna za rješavanje svih problema koji su se godinama taložili u bliskim vezama te za postizanje potpunijih odnosa. I sami ćete se prilično mijenjati, na što će vas prisiliti Saturn u Škorpionu. Morat ćete nadrasti vlastite slabosti i prikloniti se vjernim i trajnim osjećajnim odnosima. Tražit ćete više i bolje i nećete se zadovoljavati polovičnim ljubavnim rješenjima, što će vam dati snage da izađete iz loše veze ili braka i svom životu date novi smjer prema kvalitetnijim odnosima i partnerima.

Slobodni Vodenjaci

Veljača će označiti ulazak u novu ljubavnu vezu. Na trenutke će vam izgledati kao da živite bajku. Zaljubljenost će trajati i tijekom idućih mjeseci zahvaljujući poticajnom djelovanju Jupitera na vaš znak, pa vam sada sa sigurnošću možemo predvidjeti da će prva polovina godine biti jedno od najljepših razdoblja 2013. godine. Ne kažemo da povremeno neće biti i nekih problema, pa je dobro da malo pripazite u drugoj polovini travnja kada će neke nevažne sitnice potkopavati vaš odnos, ali ne zadugo. 

Od 10. 5. do 3. 6. opet vam se približava netko nov, pa ako ste sami i to vam razdoblje može donijeti veliku ljubav. Ljeto obećava pozitivne preokrete i pregršt mogućnosti za ljubavnu sreću. Mnogi bi u lipnju mogli započeti vezu s kolegom ili poslovnim partnerom, ne razmišljajući previše o posljedicama. Intenzivni ljubavni događaji od 17. 8 .do 11.9. uzburkat će vaše pomalo suzdržane osjećaje i strasti te vam pružiti mogućnost da se napokon oslobodite strahova koji vas sputavaju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bit ćete prilagodljivi i radoznali, a vaša želja za promjenama pružit će vam priliku da do kraja uživate u životu i novim ljubavnim iskustvima. Mnogi će se tada ludo zaljubiti ili ostvariti nezaboravnu ljetnu romansu, a nije isključen ni početak veze koja će trajati i idućih mjeseci. U drugoj polovini rujna pa do 7.10. bit ćete manje otvoreni za nova iskustva, a nepoznatim ljudima i zavodnicima prilazit ćete s dozom opreza.

Zauzeti Vodenjaci

Zahvaljujući dobroćudnom Jupiterovom utjecaju, prva polovina godine proteći će bez većih stresova, pa će u vašoj vezi ili braku većinom vladati sklad. Manji nesporazumi mogući su u travnju, a bit će vezani uz nedosljednost oko odgoja djece ili će vas financijski problemi oboje učiniti nervoznima. Svibanj će biti nadasve ugodan mjesec u kojem će vladati obostrano razumijevanje, a imati ćete uvijek i dobrih tema za razgovor. 

Vaša spontanost i bezbrižnost u pogledu planiranja godišnjeg odmora neće se sviđati partneru, pa će to u srpnju biti glavni razlog nesporazuma i svađa. Ocijenite li da partner ima dovoljno energije da vas slijedi u vašim avanturama, nagovorite ga da ide s vama i vaša će veza napredovati. Ako vam je partner pasivan, predložite razdvajanje na tjedan dana, što će u prvom trenutku izazvati njegovo negodovanje, no brzo će shvatiti da je tako najbolje. 

U prvoj polovini kolovoza vaša bi veza mogla naići na probleme, ponajprije vezane uz nedostatak komunikacije. Nemojte zanemariti voljenu osobu, jer će se kriza riješiti samo ako oboje uložite mnogo truda i povremeno pristanete na pokoji kompromis. Od 17. 8. do 11. 9. bit će najbolje razdoblje za zajednički odmor jer ćete se bez mnogo riječi oko svega moći dogovoriti. Razdoblje od 6. 11. pa do kraja godine unijet će nemir u veze i brakove – pazite se ljubavnog trokuta sa zauzetom osobom!

Najbolji partner - Blizanci

Stvoreni ste jedno za drugo i stalno se zavodite i šarmirate. Sviđat će vam se Blizančev vrckav duh, njegove šale i potreba da vas animira i zabavlja. Njega će oduševiti vaši moderni životni stavovi, otvorenost i društvenost. Uvijek ćete imati tema za razgovor, a i pred drugima ćete djelovati kao skladan par.

Najgori partner - Bik

U seksu se snažno privlačite, ali vam je komunikacija i razumijevanje slaba točka. Bik vas previše ograničava i sputava i često s dozom ljubomore promatra vaša kretanja i izlaske. Zamjerat ćete mu da je previše tradicionalan, dok ćete vi njemu djelovati nepouzdano. Samo uz mnogo tolerancije odnos može opstati.

Najbolje razdoblje za ljubav

  • Od. 1. do 9. siječnja
  • Od 3. do 26. veljače
  • Od 23. ožujka do 1. svibnja
  • Od 10. svibnja do 3. lipnja
  • Od 17. kolovoza do 11. rujna
  • Od 8. listopada do 5. studenoga

Najlošije razdoblje za ljubav

  • Od 16. travnja do 9. svibnja
  • Od 28. lipnja do 22. srpnja
  • Od 12. rujna do 7. listopada
  • Od 6. studenoga do kraja godine
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'