Obavijesti

Lifestyle

Komentari 20

Smanjuje si grudi za 8 brojeva: Donirat ću ih oboljelim ženama

Nikada nisu bile toliko velike, bole me leđa, ne mogu hodati, ne mogu se srediti kako treba. Jako sam ograničena oko onoga što mogu činiti, a to sve utječe i na moje mentalno zdravlje, rekla je Britanka

VIDEO

Alice Whiskin (26), majka jednog djeteta iz Velike Britanije, ima ogromne grudi i nije nimalo sretna zbog toga, kaže da joj smetaju pa čak i narušavaju zdravlje. Planira ih smanjiti i tkivo dojki donirati pacijenticama oboljelima od raka dojke koje su bile na mastektomiji.

Njezine grudi u zadnjih su godinu dana porasle sa veličine H do L, najveće na popisu veličina za grudnjak u Velikoj Britaniji. Za usporedbu, između najmanje A veličine i L je razlika od 18 brojeva. Grudnjak za tako velike grudi jako je teško pronaći na tržištu.

Ona tvrdi da su se njezine grudi u posljednjih godinu dana povećale za četiri broja i da joj smetaju dok obavlja bilo kakve poslove, leđa ju znaju boljeti. Odlučila ih je smanjiti na račun zdravstvenog sustava u Velikoj Britaniji jer su dovoljno velike da taj trošak ne mora snositi sama.

Dirljiva priča: Muž joj obrijao glavu kad je otkrila da ima rak
Dirljiva priča: Muž joj obrijao glavu kad je otkrila da ima rak

- Nikada nisu bile toliko velike, bole me leđa, ne mogu hodati, ne mogu se urediti kako treba. Jako sam ograničena oko onoga što mogu činiti, a to sve utječe i na moje mentalno zdravlje - rekla je i dodala da je ranije bila vrlo nervozna zbog odlaska pod nož, ali nakon što joj je dečko početkom godine umro od srčanog udara, shvatila je koliko je zapravo sretna i želi poboljšati kvalitetu svojeg života.

Na Facebooku je pokrenula stranicu za prikupljanje donacija za oboljele od raka dojke, a uz to je napisala: 'Dobila sam lijep dar u obliku svojih velikih grudi, a to mi je, nadam se, pružilo priliku da doniram tkivo iz svojih dojki ženama oboljelima od raka'.

- Samo jedan darivatelj tkiva može pomoći do deset pacijentica. Život nije stvar onoga što imate i kako izgledate. Darovati svoje tkivo nekome i tako mu pomoći je nešto na što ću biti jako ponosna, jer meni ne treba - ispričala je.

Ekstremni rekordi: Najstarija djevica, najveće prirodne grudi
Ekstremni rekordi: Najstarija djevica, najveće prirodne grudi

Nada se da će nakon zahvata njezine grudi biti manje za otprilike osam veličina.

- Operacija će trajati četiri sata. Imat ću lažnu bradavicu i neću moći dojiti dobijem li još jedno dijete. Postoji deset posto šansi da će opet narasti, ali ako to sve na kraju ne uspije, voljela bih da se o ovoj temi barem više govori - dodala je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:28

Iako doniranje tkiva dojki nije tako uobičajeno kao darivanje krvi, u Velikoj Britaniji postoje centri koji ga prihvaćaju za rekonstrukciju dojki. Glavni od tih centara je Institut za rak Barts na Sveučilištu Queen Mary u Londonu, prenosi Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'