Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Snovi o mjestima: Plaža je znak spokoja, pustinja nesreće

Snovi o mjestima: Plaža je znak spokoja, pustinja nesreće
1

Zabavni park znak je potrebe za odmorom i uživanjem u životu. Karneval predstavlja nedostatak harmonije u obiteljskom životu, a dvorac je znak časti i priznanja

VIDEO

Ukoliko pokušavate odgonetnuti značenje mjesta u snu, treba se zapitati na što vas taj krajolik podsjeća. Ako je to mjesto na kojem nikad niste bili ili ga niste vidjeli, onda se zapitajte jeste li ikad bili na sličnom mjestu koje je u vama pobudilo iste osjećaje. Ponekad mjesto u snu također predstavlja ideju ili neke ljude.

Samostan

Samostan u snovima označava duhovnost, mir i potpuni izostanak straha. Zadovoljni ste i ispunjeni. Pomoć vam je uvijek negdje pri ruci. Vidite li samostan u ruševinama, to ukazuje na osjećaj beznađa te vjerojatno mislite da nećete završiti ono što ste započeli.

Zračna luka

Zračna luka znak je želje za slobodom, visokim idealima, ambicijama i nadom. To je pokazatelj da se približava novi odlazak u vašem životu, ali isto tako može značiti novu vezu, karijeru i avanturu. Napuštate li zračnu luku, to je znak da će planovi mijenjati ili će biti odgođeni.

Drvored

Drvored ukazuje na ograničene mogućnosti. Alternativno, drvored ukazuje da ćete skrenuti od svojih ciljeva zbog nekih obveza. To je znak da ste se suočili s dilemom u svom životu. San može predstavljati i vaše mišljenje da ste propustili neke prilike u životu.

Zabavni park

Zabavni park u snovima znak je potrebe za odmorom i uživanjem. Razmislite o tome da sve u parku je izraz nekog dijela vas. Alternativno, vjerojatno vas ljudi lako ometaju u posljednje vrijeme. Sanjate li prazni ili napušteni zabavni park, potrebno vam je više zabave ili avanture.

Stan

Snovi o stanu simboliziraju financijsko stanje. Velik, raskošan stan pokazuje porast vaših prihoda ili bolji obiteljski život. Mračan stan ukazuje na nesreću i mogući gubitak novca ili ljubavi.

Azil

Azil u snovima sugerira da osjećate strašan mentalni napon i pokušati doprijeti do pomoći. Vi priznajete da vam je potrebna pomoć.

Plaža

Opuštanje na plaži znak je da će idući tjedni biti mirni i spokojni za vas. Stres će biti ublažen i pronaći ćete unutarnji mir. Snovi o radu na plaži označavaju poslovni projekt na koji ćete potrošiti većinu svog vremena.

Zgrada

Velika prekrasna zgrada označava luksuz i obilje. Znak je da ne smijete iz vida izgubiti važnost o brizi i ljubavi prema ljudima oko vas. Zgrada u ruševinama označava probleme u ljubavi ili na poslovnom planu.

Karneval

Pojava na karnevalu u snovima predstavlja neistinu i obmanu. Taj san znak je nedostatka harmonije u vašem obiteljskom životu. Sanjate li da bježite s karnevala, uskoro ćete biti uključeni ili usko povezani sa zabavama.

Kockarnica

San o kockarnici označava neki rizik u vašem životu. Ako ste rezervirani ili pasivni, onda biste trebali riskirati. Ako niste, onda se trebate više informirati prije nego što odlučite.

Dvorac

Dvorac u snovima označava nagradu, čast, priznanje i pohvalu za vlastite uspjehe. Vi ste predodređeni da budete na poziciji moći, bogatstva i prestiža. Alternativno, san pokazuje vašu želju da pobjegnete iz svakodnevnih problema.
Sanjate li o životu u dvoru, to je znak vaše potrebe za sigurnosti i zaštitom na mjestu gdje možete biti izolirani od drugih. 

Groblje

Snovi o groblju znak su tuge i nerješive boli.

Crkva

Nalazite li se izvan crkve u snu to je znak vaše svetosti i duhovnosti. Unutrašnjost crkve označava neke manje prepreke u vašem životu.

Grad

Grad označava osjećaj zajednice i vaše socijalne okoline. Sanjate li o napuštenom gradu, osjećate se odbijeno od strane onih oko vas. Sanjate li grad u ruševinama, zanemarujete svoje društvene odnose i dopuštate da se pokvare.

Učionica

Učionica ukazuje da bi mogli naučiti vrlo važnu pouku života. Alternativno, to simbolizira osobni rast i da učite nešto o sebi. Ako ste u potrazi za učionicom, trebate proširiti vaše znanje.

Litica

Stojite li na rubu litice, vrlo vjerojatno ste postigli povećanu razinu razumijevanja, novu svijest i svježu perspektivu. Dosegnuli ste kritičku točku u vašem životu i bojite se gubitka kontrole. Padate li sa vrha litice prolazit ćete kroz teška vremena ili se bojite onoga što je pred vama. Penjanje na liticu simbol je vaše ambicije.

Koncentracioni logor

Snovi o koncentracionom logoru znak su da imate problema sa prihvaćanjem drugih i njihovom različitosti. Naučite kako cijeniti raznolikost i jedinstvenost u sebi i drugima oko sebe.

Kut

Sanjate li da ste u kut, osjećate ste frustrirano i nedostaje vam kontrole u donošenju odluka

Hodnik

Hodanje kroz dugi hodnik označava vaš očaj i pokušaj da pobjegnete od situacija koje se ponavljaju. Morate se osloboditi ponavljanja, a hodnik vidite kao prijelaz iz jedne faze života u drugu.

Sud

Stajanje pred sudom označava vašu borbu s pitanjima straha i krivnje. U životu vjerojatno imate mnogo nevolja i briga.

Raskrižje

Raskrižje je znak da ste došli do točke u životu, gdje imate nekoliko opcija koje možete odabrati i koje će vas odvesti u različitim smjerovima. 

Pustinja

Hodanje kroz pustinju znak je gubitka ili nesreće. Pustinje su također simbol jalovosti, usamljenosti, osjećaja izolacije i beznađa.

Tamnica

Tamnica ukazuje da ćete prevladati prepreke u vašem životu koristeći svoju mudrost.

Europa

Putovanje Europom označava dug put koji će vam donijeti neke financijske koristi.

Farma

Život na farmi predstavlja rast i obogaćivanje. Sanjate li da kupujete farmu, to je znak uspjeha i profita.

Festival

Festival je simbol radosti, slavlja i srdačnosti. Vi ste na dobrom mjestu u vašem životu upravo sada.

Polje

Zelena polja u snu označavaju veliko obilje, slobodu i sreću. Također prolazite kroz razdoblje osobnog rasta. Alternativno, ovaj san je izraz ljubavi prema prirodi.
Neplodna polja znak su pesimizma.

Ribarnice

Odlazak u ribarnice znak je zadovoljstva i radosti. Propala riba u ribarnici znak je nevolje.

Šuma

Šetnja kroz šumu označava prijelaznu fazu. Slijedite svoj instinkt. Alternativno, to je znak da želite jednostavniji način života. Izgubite li se u šumi, nesvjesno ste u potrazi za boljim razumijevanjem sebe.

Vrt

Vrt u snu simbolizira povećanje prosperiteta kroz marljivost. Također to je znak mira, udobnosti, istinske ljubavi i sretnog doma. Opustošeni vrt označava da ste zanemarili vaše duhovne potrebe.

Gimnazija

Gimnazija u snovima ukazuje da morate primijeniti ono što ste naučili u vaš svakodnevni život.

Luka

Luka je označava sklonište od kaotičnog stanja. Tražite utočiste u kojem možete sabrati svoje misle i pripremiti se za izazove.

Raj

Raj u snovima znak je vaše želje za pronalaskom savršene sreće. Pokušavate pobjeći od problema s kojim ste suočili.

Pakao

Pakao ukazuje na to da ste svoju sreću stavili u tuđe ruke.

Bolnica

Bolnica je znak da imate potrebu poboljšati svoje tjelesno ili mentalno zdravlje. Alternativno, to upućuje da se bojite da ćete izgubiti kontrolu nad svojim tijelom.

Hotel

Hotel označava novo stanje svijesti ili promjenu identiteta. Prolazite kroz razdoblje u kojem se želite odmaknuti od starih navika i starog načina razmišljanja. Alternativno, san podrazumijeva gubitak osobnog identiteta.

Otok

Otok znači jednostavnost, opuštanje i udobnost. San je to koji vam govori da trebate odmor i bijeg od obveza. 

Zatvor

Sanjate li da je vaš partner u zatvoru, to je znak da je on nevjeran i nepouzdan. Sanjate li sebe u zatvoru, vjerojatno gušite svoje osjećaje.

Džungla

Džungla je znak kaosa i nepredvidivih okolnosti u kojima se nalazite. Ako ste izgubljeni ili zarobljeni u džungli, da vaši negativni osjećaju ometaju vaš napredak.

Laboratorij

Laboratorij simbolizira da eksperimentirate s vašim unutarnjim osjećajima, uvjerenjima i strahovima. Vi testirate sebe ili neki odnos. Alternativno, prolazite kroz neku vrstu transformacije.

Svjetionik

Svjetionik označava da ste u potrazi za smjernicama tijekom vremena nevolje i nemira.

Trgovački centar

Trgovački centar je simbol materijalizma i potrebe da idete ukorak s trendovima i najnovijim tehnologijama.

Tržnica

Tržnica označava skromnost. Također može predstavljati vašu karijeru i ono što imate za ponuditi.

Močvara

Močvara simbolizira nestabilnost u emocionalnom području. Niste sigurni u sebe i svoju budućnost te u način kako ćete ostvariti određene ciljeve.

Mauzolej

Mauzolej označava bolest, nevolju, a možda i smrt nekih bliskih prijatelja.

Rudnik

Rudnik je znak da ste pronikli u dubinu ili srž problema. 

Planine

Planine označavaju velike prepreke i izazove koje morate svladati. Ako ste na vrhu planine, onda to znači da ste postigli i ostvarili svoje ciljeve. Alternativno, planine označavaju veću svijest, znanje i duhovnu istinu.

Penjanje na planinu znak je odlučnosti i pokazatelj vaših ambicija. Sanjate li da padate s planine, do uspjeha želite brzo, bez da temeljito razmišljate kako do njega doći. Alternativno, padanje sa planine, znak da se želite odreći ili pobjeći iz zahtjevnih situacija.

Kino

Snovi da ste u kinu ukazuju da pokušavate zaštititi sebe od svojih emocija i akcije.

Muzej

Muzej ukazuje na to da će vas tradicionalni put do uspjeha učiniti jedinstvenim od ostatka. Ponekad je potrebno riskirati. Alternativno, muzej predstavlja  vašu povijest. Postoje mnoge stvari koje možete naučiti iz svoje prošlosti. Razmislite što se naučili iz nekih iskustava i primijenite ih na trenutnim okolnostima.

Oaza

Potraga za oazom simbolizira unutrašnje strahove i nesigurnost. Sanjate li odmor u oazi to je znak uspješnog poslovanja.

Zvjezdarnica 

Zvjezdarnica označava visoke ciljeve i težnje.

Voćnjak

Voćnjak je simbol sretnog obiteljskog života, dugovječnosti, vjernosti i odanosti. Uništen voćnjak označava nepoželjne goste ili dužnosti ili propuštene prilike.

Park

Park predstavlja privremeni bijeg od stvarnosti. Ukazuje na obnovu, meditaciju i duhovnost. Također, predstavlja razdoblje ozbiljnih osobnih sukoba ili završetak strastvene afere. Ako ste se izgubili u parku, to označava vašu borbu sa karijerom, vezama ili drugim problemima.

Parkiralište

Parkiralište sugerira da trebate usporiti i uzeti si vremena da se opustite od svakodnevnih aktivnosti. Sanjate li da ne možete naći mjesto za parkiranje, pokazatelj je nesposobnosti da nađete svoje mjesto u životu.

Tulum

Sanjate li da ste na tulumu, sugerira da trebate izlaziti više i uživati. Ako je tulum loš, onda je to znak da niste sigurni u svoje društvene vještine.

Pošta

Pošta u snovima označava važnu poruku iz vaše podsvijesti. To se može odnositi na to da morate više komunicirati s drugima. Teško odražavate ili uspostavljate kontakt s nekim iz svoje prošlosti.

Restoran

Restoran sugerira da imate previše odluka koje morate donijeti u vašem životu. Alternativno, to znači da ste u potrazi za "emocionalnom hranom".

Škola

Škola je znak osjećaja nedoraslosti i nesigurnosti iz djetinjstva koji nisu nikad riješeni. To se može odnositi na tjeskobe o vlastitim performansama i sposobnostima. Sanjate li da ste u potrazi za školom, sugerira da trebate proširiti vaše znanje i učenje.

Pločnik

Hodanje po pločniku označava vaš stalan napredak i smjer u životu. Ako je pločnik uništen, to je znak manjih i privremenih neuspjeha kojih se trebate čuvati na svojem putu. Vaš san može sugerirati da trebate mijenjati svoj kurs i napraviti neke promjene u životu.

Trgovina

Trgovina sugerira da ste emocionalno i psihički napeti. Alternativno, tražite nove ideje ili razne mogućnosti za vas.

Metro

Snovi o podzemnoj željeznici označavaju da postižete svoj cilj putem nesvjesnih metoda. Vi zapravo istražujete skrivene aspekte sebe. Alternativno, to je znak da ste donijeli neke prenagle odluke.

Kazalište

Kazalište je znak da ćete izvući puno zadovoljstva iz novih poznanstava. Alternativno, san može biti metafora da ste previše melodramatični. Sanjate li da vam se smiju ili plješću u kazalištu, imate tendenciju da odaberete instant zadovoljenje za razliku od rada na određenim zadacima.

Tunel

Prolazak kroz tunel je loš znak neuspjeha u ljubavi i poslu. Kolaps u tunelu predstavlja neuspjeh i podmukle suparnik. Vlak koji vam ide u susret znak je da ćete promijeniti karijeru.

Podzemlje

Sanjate li da živite ispod zemlje, simbol je gubitka bogatstva i ugleda te želje za većom sigurnošću i duševnim mirom. Alternativno to označava tjeskobu i uznemirenost.

Dolina

Dolina simbolizira plodnost i obilje ili vašu potrebu da budete zaštićeni. Ako šećete kroz dolinu, analogno je to pitanje smrti. To je ipak simbolična smrt koja označava kraj nečega u vašem životu. Alternativno, to je borba i teškoće prije nego što postignete duhovno prosvjetljenje.

Vinograd

Vinograd predstavlja plodove našeg rada i životno iskustvo.

Vinski podrum

Vinski podrum predstavlja sva prošla iskustva - pozitivna i negativna.

Radionica

Radionica predstavlja razvoj vlastitih vještina. Vi pokušavate razumjeti sebe i saznati tko ste.

Zoološki vrt

Zoološki vrt simbolizira gubitak slobode. Vaš sposobnosti i talent su nezapaženi. Zoo također predstavlja kaos i zbunjenost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!
POKUŠALA OBORITI REKORD

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!

Chiara je pokušala pojesti poznatu pizzu od metra kao 101. natjecatelj. Food influencerica stigla je sa Sicilije, a karlovačka pizza koju je mazala čokoladnim namazom sad nosi ime po njoj