
Za ukusna i sočna pečena rebarca je bitno marinirati meso par sati prije pečenja. Senf, med i ostali sastojci marinade će utjecati na sočno meso i hrskavu koricu
Lifestyle
Komentari 0Za ukusna i sočna pečena rebarca je bitno marinirati meso par sati prije pečenja. Senf, med i ostali sastojci marinade će utjecati na sočno meso i hrskavu koricu
Sastojci:
POGLEDAJTE VIDEO: Kako izabrati najbolje meso?
Pokretanje videa...
Za marinadu:
Priprema:
Svinjska rebra dobro nasolite i premažite senfom. Pripremite marinadu od meda, maslinova ulja, luka, Worcestera i jabučnog octa te je izlijte po mesu. Marinirajte ga najmanje 2 sata, još bolje ako meso ostavite 24 sata u hladnjaku.
Izvadite meso iz marinade i stavite u uljem premazani lim. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C, povremeno okrenite i premažite marinadom. Nakon 45 minuta stavite u pećnicu i ploške krumpira pa pecite sve još 30 minuta na 200°C.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+