Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Evo što će djevojčice rado nositi na ljetovanju

Spakirajte svoju curicu za odmor uz 20 najvažnijih komada robice

Pripreme za odmor, bez obzira na to hoćete li ga provesti s klincima kod djeda i bake ili idete nekamo za ljetovanje, zahtijevaju i mudar izbor odjeće koju ćete spakirati, pogotovo za klince

VIDEO

Uz brojne druge izazove, ljeto je prilika da se napokon družimo s klincima, bilo da je riječ o šetnjama u obližnjem parku, odlasku na izlete ili ljetovanje. Većina roditelja koji imaju djevojčice pritom žele da njihove male dame budu savršeno odjevene, kako bi mogle slobodno trčati i skakati, lizati sladoled bez straha zbog toga što će se isprljati, a opet - volimo kad izgledaju šarmantno. 

POGLEDAJTE VIDEO: Napravio igralište za unuke

Pokretanje videa...

Napravio 'vlak smrti' za unuke 01:11

Nema puno pravila koja jod izbora odjeće treba imati na umu: Glavno i najvažnije je voditi računa o tome da birate prozračne tkanine u kojima djetetu neće biti vruće, te da se poigrate s bojama. Ljeto treba biti žarkih boja, točkasto i s motivima cvijeća ili voća, dakle - veselo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za šetnje ili druženja najvažnije je izabrati odgovarajući šeširić ili kapu. Birajte one od posebne tkanine koja štiti od sunčevih zraka, ili pletene, ali obavezno s obodom koji pokriva lice.

Evo nekoliko prijedloga: 

1. 

Za curke koje još nisu stabilne na nožicama i nose pelene, najbolja kombinacija je jednostavna majice i kratki kombinezon koji ih neće sputavati. Za šetnje i igru na plaži je najprikladniji onaj od tankoga platna.

2. 

 

Ako se spremate na sladoled, ili do bake, jednostavna kombinacija neke zgodne košuljice i kratkih hlača je idealno rješenje. A mali volani na košulji učinit će da se curka osjeća posebno.

3. 

 Ovakve su jednostavne haljinice idealno rješenje skoro za svaku prigodu. Vašoj princezi u njoj neće biti vruće, a uz zgodne sandalice i mašnicu u kosi bit će savršeno odjevena. 

4. 

Ne voli haljinice? Ok, mala frajerica mora imati pravo na izbor, no možda pristane na ovakvu - traper haljinicu. Uz nekoliko majica različitih boja, time biste riješili outfit za pola ljeta. 

5. 

Ovo je šik! Kombinezon s duljim nogavicama je pravi izbor ako izlazite pred večer, kad ima komaraca, ali i dobar outfit za izlazak na koncert, ili obiteljsku večeru. Pogotovo u jakim bojama. 

6. 

 Za cure koje vole biti zapažene svakako su haljine, hlače i kombinezoni s posebnim dezenom. 

7. 

Djevojčice vole imitirati poznate i slavne s kojima se poistovjećuju, pa zašto im to ponekad i ne dozvoliti. Planirate li s njom na neki tulum, ili rođendansku proslavu, ovo je odlična kombinacija. Pinki je boja koja će svakako biti zapažena i mala zvijezda bit će u centru pažnje. 

8. 

Haljinice A-kroja uvijek su moderne, a što jednostavnije, to bolje. Dovoljne je samo da su u neobičnoj boji, pa da uz pravi šeširić i sandale djeluju posebno.

9. 

 Prije 30-ak godina mame su šivale suknje od gaze, koju su bojale u različite boje. Danas se slična moda vraća, pa ovakva haljinica može biti dobar izbor za vašu princezu. 

 10. 

Otkačeno, posebno i neponovljivo. Ovo je outfit za male frajerice, koje možda i ne vole nositi haljinice, ali se u ovakvoj mogu osjećati vrlo ugodno. Za seku koja odbija odjenuti haljinu, najbolja je što jednostavnija kombinacija - lagana ljetna košuljica i hlače. 

11. 

Ne zaboravite da su mame djevojčicama najveći uzor i da se obožavaju odijevati slično. Zato pripremite barem jednu ljetnu kombinaciju, istu za vas i za vašu kćer. I razmišljajte u 2 pravca: To treba biti nešto što je za nju primjereno, no to je i za vas prilika da otkačite i odjenete nešto što nose djevojčice. Dakle - točkice su super izbor. 

12. 

  

Jednostavna haljinica i hlačice koje tome odgovaraju dobar su izbor za osnovu ljetne garderobe vaše klinke. Pripremite odmah i ostatak outfita - od sandalica, nakita, torbice i šeširića. Na taj način imat ćete jednu kompletnu kombinaciju za neke 'ozbiljnije' izlaske, ali sve te detalje možete iskoristiti i s običnom majicom, košuljom ili hlačicama.

13. 

 

Neke stvari baš nikad ne izlaze iz mode - sve verzije mornarsko plave boje i mornarskih prugica. I jednostavno je kombinirati: Uz lakirane balerinke za šetnju gradom, a crvene tenke za prirodu, na primjer. 

14. 

Evo primjera još jedne zgodne kombinacije za ljeto mornarskog stila. 

15. 

Vaša mala šefica bit će oduševljena i kombinacijom suknje ili kratkih hlača s majicama s printom. Mlađe djevojčice vjerojatno bi radije majicu sa sličicama Miki Mausa ili Minnie, ili nekog voća, a male frajerice rado će ponijeti neki natpis. 

16. 

 

Za curke koje više ne možete nagovoriti na lepršave haljinice, a spremaju se na ples, odličan izbor su lagane tajice i široka majica s nekim zanimljivim dezenom. Imajte na umu da  to više ne mogu biti sličice voća ili likova iz crtića. 

17.

Ovakvu kombinaciju znat će podnijeti samo posebne mlade dame, koje obožavaju prirodu, životinje, slušaju pomalo romantičnu glazbu i općenito grade profinjeni ukus. Posve jednostavne traperice i bijela košulja, s tragovima narodnog veza pridonijet će tome da se izdvoje u masi klinaca u šetnji. 

18. 

Udobno, jednostavno, s daškom romantike i pogodno baš za sve prilike. 

19.

 

Još jedna pomalo 'frajerska', a opet simpatična kombinacija, za curke koje ne žele brinuti o tome što su ponijele na ljetovanje. Uz ovakve traperice, nekoliko majica u različitim bojama bit će sasvim dovoljno. 

20. 

I još jedna kombinacija za klinke koje vole biti zapažene. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi