Obavijesti

Lifestyle

Komentari 24

'Sperminator' ima 78 djece, a s njim trenutno 13 žena čeka bebu

'Sperminator' ima 78 djece, a s njim trenutno 13 žena čeka bebu

Profesor iz New Yorka, Ari Nagel (44) pomagao je ženama da zatrudne 'po starinski', tako što se seksao s njima, ali sada je nešto oprezniji. Kaže da su mu jedina plaća za njegove usluge poljupci i zagrljaji koje dobije

Ariju se javlja sve više žena kojima treba pomoć da zatrudne i zato je prestao imati seksualne odnose s njima pa sada spermu dostavlja u čašicama, kako bi zaštitio sebe i njih. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Rodila blizance 01:08

Zbog toga što već ima 78 djece, a trenutno je i 13 žena trudno s njim, mnogi ga zovu Sperminator.

- Nikada nisam naplatio svoje usluge ženama kojima sam pomogao da dobiju dijete. Naravno, dobijem puno poljubaca i zagrljaja, kao i doživotnu zahvalnost. Sretan sam jer imam toliko djece. Neke od njih viđam svaki dan, a neke nisam nikada sreo. To ovisi o obiteljima - rekao je.

Ne pomaže samo ženama u Americi već i u cijelom svijetu.

- Puno žena koje mi se obrate su iz Amerike, ali nekada su i iz drugih zemalja. Prošli mjesec bio sam dva puta u Africi, a mjesec prije toga bio sam na Barbadosu i u Gruziji. Mjesec prije toga bio sam i u Rusiji, putovanja su dio ovoga što radim, ali velika većina žena kojima pomažem su iz Amerike - objasnio je.

Trenutačno 13 žena čeka dijete s Arijem, a sve su umjetno oplođene njegovom spermom.

- Desetak djece začeo sam seksom, ali to je bilo u početku kada nisam znao drugačiji način. Mjesečno mi se javi po nekoliko žena i bilo bi teško seksati se bez zaštite, a u isto vrijeme garantirati sigurnost za sebe i njih. Zbog toga sada spermu dostavljam u čašicama - zaključio je Ari, piše The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 24
'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'
NEOBIČNA ODLUKA

'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'

Svi znamo da novac ne može kupiti sreću, ali mnogima od nas mogao bi znatno olakšati život, osobito ako bi to značilo preseljenje u dom iz snova, otplatu dugova i prestanak brige oko troškova života