Lifestyle

Komentari 24

'Sperminator' ima 78 djece, a s njim trenutno 13 žena čeka bebu

'Sperminator' ima 78 djece, a s njim trenutno 13 žena čeka bebu

Profesor iz New Yorka, Ari Nagel (44) pomagao je ženama da zatrudne 'po starinski', tako što se seksao s njima, ali sada je nešto oprezniji. Kaže da su mu jedina plaća za njegove usluge poljupci i zagrljaji koje dobije

Ariju se javlja sve više žena kojima treba pomoć da zatrudne i zato je prestao imati seksualne odnose s njima pa sada spermu dostavlja u čašicama, kako bi zaštitio sebe i njih. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Zbog toga što već ima 78 djece, a trenutno je i 13 žena trudno s njim, mnogi ga zovu Sperminator.

- Nikada nisam naplatio svoje usluge ženama kojima sam pomogao da dobiju dijete. Naravno, dobijem puno poljubaca i zagrljaja, kao i doživotnu zahvalnost. Sretan sam jer imam toliko djece. Neke od njih viđam svaki dan, a neke nisam nikada sreo. To ovisi o obiteljima - rekao je.

Ne pomaže samo ženama u Americi već i u cijelom svijetu.

- Puno žena koje mi se obrate su iz Amerike, ali nekada su i iz drugih zemalja. Prošli mjesec bio sam dva puta u Africi, a mjesec prije toga bio sam na Barbadosu i u Gruziji. Mjesec prije toga bio sam i u Rusiji, putovanja su dio ovoga što radim, ali velika većina žena kojima pomažem su iz Amerike - objasnio je.

Trenutačno 13 žena čeka dijete s Arijem, a sve su umjetno oplođene njegovom spermom.

- Desetak djece začeo sam seksom, ali to je bilo u početku kada nisam znao drugačiji način. Mjesečno mi se javi po nekoliko žena i bilo bi teško seksati se bez zaštite, a u isto vrijeme garantirati sigurnost za sebe i njih. Zbog toga sada spermu dostavljam u čašicama - zaključio je Ari, piše The Sun.

Najčitaniji članci