Obavijesti

Lifestyle

Komentari 72

Stalno vidite iste brojeve? Tako vam anđeli šalju važne poruke

Stalno vidite iste brojeve? Tako vam anđeli šalju važne poruke
1

Anđeli ne komuniciraju riječima, oni koriste brojčane nizove povezane sa specifičnim energetskim frekvencijama, a svaka od njih skriva mudrost koju bi trebali primijeniti u životu

Svuda vas prate isti brojevi? Uvijek se budite u isto vrijeme? Svaki dan kad pogledate na sat brojke pokazuju 15:15? Iako možda tome niste pridodavali preveliku pažnju, spiritualisti kažu da nam se tako obraćaju anđeli. To nije čista slučajnost, smatraju oni, to su poruke koje nam šalju oni koji paze na nas i kada toga nismo svjesni.

Svatko ima svog anđela čuvara koji nas prati na našem životnom putovanju i pritom koriste različite tehnike pomoću kojih pokušavaju komunicirati sa svojim štićenicima. Jedna od tih 'tehnika' su i brojevi koji nose skrivene poruke, a kroz koje možemo puno naučiti o sebi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Anđeli ne komuniciraju riječima, oni koriste brojčane nizove koji su povezani sa specifičnim energetskim frekvencijama, a svaka od njih skriva mudrost koju bi oni kojima se obraćaju trebali znati i primijeniti u životu. Pomoću brojčanih nizova, aktiviraju kodove koji su potrebni da bi se vaša duša razvijala.

Ovo su neki od anđeoskih brojeva i poruke koje nose:

1 – Ako kroz dan oko sebe primjećujete broj jedan trebate znati da se ovaj broj povezuje sa neovisnošću i slobodom. Tako vam vaš anđeo čuvar poručuje da je sada idealno vrijeme da se pokrenete i možda napokon napravite taj korak prema promjenama za koji možda mislite da niste spremni.

2 – Dvojka nosi poruku da u nekom segmentu vašeg života vlada zbrka. Možda trebate bolje surađivati i pomagati drugima, ili prihvatiti pomoć koja vam se nudi. Vrijeme je da napravite korak unazad i razmislite kako biste mogli prevladati prepreke koje vas koče u napretku, bilo da je riječ o poslu, ljubavi ili prijateljstvima.

111 - Kada ovi brojevi dolaze u nizovima, morate znati da vaš anđeo intenzivno misli na vas. To znači da ste sada u razdoblju života u kojem biste trebali usporiti i dozvoliti sebi da uzmete predah i nakon dugo vremena uživate u stvarima koje vas opuštaju i vesele. Ne budite prestrogi prema sebi, malo se razmazite.

222 - Ovaj niz brojki anđeli koriste kako bi nas podsjetili da smo svi krhka ljudska bića, da ponekad skrenemo s puta, iskočimo iz tračnica te da je sada potrebno poduzeti neke korake kako bismo svoj život vratili u ravnotežu. Upravo je ravnoteža ono na čemu biste sada trebali raditi - bilo da je riječ o balansiranju između posla i obitelji ili posla i privatnog života te hobija koje ste možda zbog obaveza zanemarili. 

333 – Ovaj broj javlja se kada radite sve kako treba. To je znak kojim vas anđeli žele podsjetiti da ste na dobrom putu, ali i da ste mnogo snažniji nego što imate običaj misliti o sebi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak