Lifestyle

Komentari 4

Stari popločani dio dvorišta pretvorila u u umjetničko djelo

Stari popločani dio dvorišta pretvorila u u umjetničko djelo

Zbog viška slobodnog vremena u karanteni Lisa je odlučila svom starom popločanom dijelu dvorišta dati novo ruho. Fotografije svoje transformacije objavila je na Facebooku, a mnogi su bili oduševljeni

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

MOŽDA UOPĆE NISTE BILI SVJESNI DA VEĆ GODINAMA KRIVO ČISTITE

Lisa je tijekom karantene odlučila preurediti svoje dvorište. Na Facebooku je podijelila fotografije prije preuređenja na kojima je vidljivo kako dvorištu i starim pločicama treba novi sjaj, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Preuređenje doma

Sada, kada je dobila na vremenu, Lisa je stvari uzela u svoje ruke i maknula popločani dio dvorišta i zamijenila stari popločani dio s ciglama crne boje koje je kombinirala s pločicama interesantnog dizajna u crno bijeloj varijanti. 

dvorište

Osim pločica, dvorište je upotpunila crnim stolom na kojeg je dodala detalje poput svijeća i stolnjaka u sivim nijansama, a cvijeće koje je dodala sa strane savršeno se uklopilo. 

Svoju transformaciju objavila je u Facebook grupi DIY On A Budget UK, gdje su njenu nevjerojatnu transformacija lajkali više od 3.000 puta.

Lisa je rekla: 'Projekt karantene, natjerao me da stari betonski dio preuredim i dvorište napravim ugodnijim da mogu što više vremena provoditi u njemu'.

Kako bi zaustavila negativne komentare na prijašnji popločani dio dvorišta Lisa je rekla kako je taj popločani dio bio kada se uselila, a to je bila samo privremena solucija dok se nije odlučila na transformaciju, priznajući kako je napravila od dvorišta ono što je najbolje mogla.

Stotine ljudi pohvalilo je njezinu transformaciju, a neki od komentara bili su: 'Dvorište izgleda nevjerojatno, trebate biti ponosni', 'Izgleda savršeno ne bi ništa mijenjala'.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

DIY PREUREĐENJE: NOVA KUHINJA SA SVJEŽOM BOJOM I PAR SITNICA

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Najčitaniji članci