Lifestyle

Komentari 177

'Starije žene su bolje u krevetu - samopouzdano su senzualne'

'Starije žene su bolje u krevetu - samopouzdano su senzualne'

Opušteniji sam, imam više samopouzdanja i znanja kako zadovoljiti ženu u spavaćoj sobi nego ikad ranije. Mladi muškarci nemaju pojma o ženskoj anatomiji, kaže 65-godišnjak iz Velike Britanije

Cosmo Landesman (65), novinar iz Velike Britanije, priznao je jednom prilikom da problema u krevetu nema te da je kao mlađi vjerovao da u 60-im godinama života seks zamre. O kako li je samo pogriješio.

Ovo je njegova ispovijest:

'Ja sam muškarac s libidom prištavog, znojnog tinejdžera koji luduje za seksom. To nije razmetanje, samo pošteno sve priznam. Kad sam bio tinejdžer mislio sam da će sa 60 moj seksualni život biti gotov. Vjerovao sam kako ljudi u tim godinama nemaju spolne odnose već samo sjećanja na njih. Tko bi imao spolni odnos s nekim starim čovjekom sijede kose, klimave čeljusti i obješenog trbuha, mislio sam tada.  

A onda za moj 60. rođendan seksi plavuša (45) me odvela u hotelsku sobu u Londonu. Imali smo prekrasno, bučno i veselo popodne. Iskreno mogu reći da kao 60-godišnji muškarac imam još bolji seks nego kad sam bio u 20-ima. Zašto? Uglavnom sreća (sreo sam niz prekrasnih žena!). A dijelom i politika: Nikad se ne nalazim s mladim ženama, mlađima od 45 godina.

Osim toga, po mojem iskustvu starije žene su bolje u krevetu - one imaju prirodnu ljepotu i samosvjesnu senzualnost. Isto tako, što ste stariji, postajete više iskusni. Ja sam opušteniji, imam više samopouzdanja i znanja kako zadovoljiti ženu u spavaćoj sobi nego ikad ranije. Mladi muškarci nemaju pojma o ženskoj anatomiji. Nemojte me krivo shvatiti; seks bez ljubavi može biti super, ali nema ništa bolje od seksa s ljubavlju.', prenio je Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: