Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

Što boja i oblik omiljenog ruža za usne govori o karakteru?

Što boja i oblik omiljenog ruža za usne govori o karakteru?
1

Buntovnica se poznaje po oštrom, a romantičarka po udubljenom vrhu, a teorija je da dubina pritiska ruža na usne i brzina poteza otkriva karakteristike svake žene

VIDEO

I kada šutite, vaše usne govore o vama. Boja ruža o vama otkriva mnogo, no još više detalja o osobnosti otkriva oblik ruža koji nastaje nakon višekratne uporabe, tvrde psiholozi. Novi ruž je poput kamena koji ćete nakon nekoliko nanošenja isklesati, a upravo je taj novi oblik ruža “glasnogovornik” koji o ženi otkriva mnogo više od boje ruže jer pruža bolji uvid u žensku podsvijest i psihu. 

I ako nakon uporabe ruž zadrži prvobitni oblik, on nije “nijem” nego je svjedok da ste postojani, ambiciozni i pedantni. U životu igrate po pravilima i držite se rasporeda. Rezervirani ste i ne volite privlačiti pozornost, no ponekad to ipak činite novim outfitom i promjenom boje kose. Hrabro kročite naprijed, ne osvrćući se iza sebe i ništa vas ne može skrenuti s puta ka uspjehu. Vaša make-up mantra je: “Nosim samo najbolje”. Ako je ruž ravnomjerno zaobljen s oštrim vrhom, orijentirani ste na dom i obitelj. Ima li ruž izražen vrh te oštre linije s obiju strana - znatiželjni ste, tajanstveni, volite život i imate jak ego. 

Ako je ruž potpuno zaobljen te izgleda poput kupole, ležerni ste, stabilni, simpatični, jednostavni i velikodušni te ste često u ulozi mirotvorca. Ako je vrh ruža ravan, pouzdani ste i visoko moralni. Brzo mislite i volite izazove, no u nastupu ste oprezni, sklapate prijateljstva, zanimljivi ste, ali i komplicirani.

Karijeristica

I nakon duge uporabe vaš je ruž sačuvao originalan oblik, što znači da ga nanosite ujednačenim potezima i pritiskom. Samouvjereni ste, ambiciozni i pedantni. Temelj i smjernice karijere postavljate vrlo rano.

Pragmatičarka

Ako se vrh ruža nakon višekratne uporabe izravna, to je odraz prizemljene osobnosti. Vi ste osoba od povjerenja, elokventna i pouzdana. Volite biti okruženi dobrim prijateljima, a u vašem životu  nema mjesta za dramatiziranja. 

Romantičarka

Poprimi li ruž konkavan oblik, to znači da ga jače pritišćete kada prelazite preko sredine usana. Strastveni ste, osjećajni i stidljivi. Žudite za romansom. Spremni ste pregaziti ponos i predrasude te se udati iz ljubavi.

Individualka 

Kosi profil ruža izraženih oštrih rubova otkriva tvrdoglavicu, smionu ženu koja ne voli kalupe, pomno bira prijatelje i voli pozornost. Nije joj problem šokirati okolinu - kako ponašanjem, tako i hrabrim odjevnim kombinacijama. 

Buntovnica 

Ako ruž poprimi oblik zviždaljke, njegova vlasnica odbija igrati po pravilima koje nameću trendovi. Ovakav oblik nastaje kada je ruž u rukama kreativne, pustolovne i neustrašive žene, po prirodi buntovnice. 

Miss šarma 

Ako je vrh vašeg ruža bez oštrih bridova te je savršeno zaobljen, poput kupole, to znači da ga na usne nanosite nježnim potezima. Ženstveni ste, graciozni, vedri i smireni te ste u cijeloj ovoj paleti osobnosti “miss šarmantnosti”. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju