Obavijesti

Lifestyle

Što pokloniti novopečenim roditeljima?

Što pokloniti novopečenim roditeljima?
1

Rođenje djeteta najveći je dar i mijenja sve jer je na svijet došla prava zvijezda obitelji. Novo malo biće nije radost samo za roditelje već i za bake, djedove, rođake i prijatelje

No, ne smijemo zaboraviti praktičnu stranu medalje koja od roditelja zahtijeva požrtvovnost, strpljenje i velike prilagodbe. Kako poklonom obilježiti nešto prekrasno, a opet istovremeno roditeljima pomoći u prilagodbi novoj stvarnosti?

Tortom od pelena

Možda zvuči kao oksimoron, ali ne zaboravite - jedna od prvih stvari koje novi roditelji nauče jest "pelena nikad dosta".
Naravno, svi žele izbjeći da prvi poklon bude običan paket (ili tri) pelena i zato je dm za sve koji od praktičnog poklona žele napraviti nešto posebno pripremio dvije posebne torte od vrhunskih sastojaka. 

Mala slavljenička torta s bazom od 50 babylove pelena dekorirana je babylove uljem s  bademom, puderom,  šamponom, sapunom, kremom protiv iritacije, vlažnim maramicama i obručem za grickanje. 
Velika torta s bazom od 100 babylove pelena ima nešto više dekorativnih elemenata pa je tako krase i babylove četka i češalj za kosu i škarice za nokte.

Bez obzira odaberete li u svom dm-u malu ili veliku tortu od pelena ili pak sami odredite sastojke, ovaj će poklon svakom novopečenom roditelju izmamiti osmijeh na lice jer slavi rođenje djeteta i pruža podršku u svakodnevnim izazovima. 

Pri tom ne zaboravite da se u proizvodnji babylove kozmetike upotrebljavaju samo najkvalitetniji prirodni sastojci, bez dodataka bojila i konzervansa. Dermatološki ispitani proizvodi za njegu nježne dječje kože ne sadrže sirovine na bazi mineralnih ulja.
Više detalja o babylove proizvodima potražite na poveznici www.dm.hr, a tortu od pelena u najbližoj prodavaonici dm-a.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju