Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Što ste dobili za Božić? Otkrij što njegov dar doista znači...

Što ste dobili za Božić? Otkrij što njegov dar doista znači...
1

Kućanski aparati nisu pokloni za ženu, već za dom, auto simbolizira čovjeka koji voli iskazivati moć pa i nad partnericom, a dobre cipele znak su da vas razumije

VIDEO

Pokloni koje je vaš dragi ostavio ispod božićnog drvca zapravo otkrivaju u kakvom je stanju vaša veza i što vam budućnost doista nosi. Parfem je intiman poklon, kućanski aparati su zabranjeni, a pomno odabrani pokloni znak su da vas partner zaista sluša. 

Papuče

Bježite glavom bez obzira! On traži majčinsku figuru, a to biste vrlo lako mogli biti vi ako ne budete oprezni. Ako ga ne želite napustiti, svakako ljubavni život začinite seksi donjim rubljem, no ako to ne promijeni njegovu percepciju vaše veze ništa neće. 

Kućanski aparati

Objasnite svom dragom da kućanski aparati nisu za vas već za kućanstvo. Ako slučajno ne shvati vašu poruku, iznenadite ga za rođendan najnovijim usisavačem. Na aparat nalijepite njegovo ime i dajte mu jasno do znanja što očekujete. 

Knjiga, CD...

Ako vam daruje knjigu, CD ili romantične sitnice sa srcima, to je jasan znak da vas sluša i uživa u vašem društvu. Poklon od srca znači da je kreativan i svestran. Skromni i pametni pokloni najčešće simboliziraju jaku vezu jer on sluša što volite i želite.

Auto

Prije nego počnete slaviti, razmislite malo. Ako vas stalno obasipa poklonima to bi moglo značiti da je posesivan i želi vas kontrolirati. Partneri koji poklanjaju skupe poklone na taj način iskazuju svoju seksualnu moć i moć općenito, a ne ljubav prema vama. Oni će se obavezati tek kad vide potrebu za tim. 

Nakit

Iako prsten može ubrzati puls, uzmite u obzir kakav je to točno prsten. Muškarci koji poklanjaju prsten bez prošnje, rade to s namjerom. Oni zapravo žele da ostanete u vezi koja se ne miče s mrtve točke. Privjesak je znak raskoši, ali ne i kreativnosti. Naušnice su najseksi poklon, a uz kap parfema igre u spavaćoj sobi mogu početi. 

Donje rublje

Ako vam pokloni neukusno, ali prema njegovom mišljenu seksi donje rublje, svakako ga podučite o ženskoj seksualnosti. Nemojte se odmah zamotati od glave do pete u čipku već ga jednostavno podučite erotskim igricama. No, ako pogodi s donjim rubljem, vruće igre su zagarantirane. 

Parfem

Ako vam vaš dragi pokloni parfem, to simbolizira intimnost. Miris je na kraju krajeva osobna stvar. Ako vam pokloni miris koji vam se sviđa, svakako zadržite svog muškarca, no pokloni li vam miris koji bi nosila vaša baka to je znak da vas uopće ne poznaje. 

Godišnji odmor

Sama činjenica da želi provesti tjedan ili dva s vama je znak da cijeni vrijeme koje provodite zajedno. To je romantično, no ako ste imali burno razdoblje u vezi, dajte mu do znanja da odmor nije rješenje za vaše probleme. 

Gadgeti

Muškarci obožavaju kupovati gadgete, zato ih prilikom poklanjaja zapravo daruju sami sebi. Bit će jako razočarani ako ne skačete od veselja poput djeteta i zahvaljujete tijekom blagdana. 

Cipele

Ovisno o kojim cipelama govorimo, tenisice nikako nisu isto što i Manolo Blahnik. Muškarac koji pokloni štikle odgovarajuće veličine i boje, a po zadnjoj modi, muškarac je kojeg svakako treba paziti i maziti. Veza žena i cipela je sveta, a muškarac koji je poštuje je gospodin Pravi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću
Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...