Obavijesti

Lifestyle

Komentari 63

Što svaki muškarac želi čuti? Vaga potporu, Škorpion istinu

Što svaki muškarac želi čuti? Vaga potporu, Škorpion istinu
1

Velike geste su predivne, ali rijetke. U vezi su bitne one male svakodnevne stvari koje radite za svojeg partnera zbog kojih se bolje osjeća i zbog kojih će ljubav i strast trajati...

VIDEO

Svi s vremena na vrijeme trebaju koju lijepu riječ ohrabrenja, izjavu ljubavi li osjetiti svoju važnost kod partnera. Te male stvari čine život, a prema horoskopskom znaku bi mogli dobiti okvirnu ideju, što vaš muškarac treba čuti da bi se dobro osjećao i uzvratio ljubav.

1. Ovan

Muškarac Ovan treba vaše mišljenje i mora znati da ste spremni za sve. Nemojte se suzdržavati, iako vam se stavovi razlikuju. Ponekad ga pohvalite - s tim malim, ali slatkim izjavama osnažit ćete ga jer ispod njegove čvrste vanjštine nalazi se i malo nesigurnosti.

2. Bik

Ispričajte mu smiješnu priču ili vic jer Bikovi se vole smijate. Ako uz to, osjećaju vašu odnanost i pouzdanost, nikad vas neće pustiti iz svojih ruku.

3. Blizanci

Ono što Blizanac želi čuti od svoje partnerice su inteligentne izjave, teorije o svijetu, vaša razmišljanja i što ste novo pročitali. Pokažite mu svoje znanje o svijetu, podijelite s njim svoje mišljenje te potaknite raspravu. Blizanci obožavaju razgovore u kojima šire svoje horizonte, uče nešto novo i dijele svoje mišljenje o svijetu.

4. Rak

Rak treba nekoga tko će ih uvjeriti da će bez obzira na sve biti s njima do kraja. Jako su osjetljivi i ne skrivaju dobro svoje osjećaje pa je ključno da osoba s kojom su ih prihvaća takve kakve jesu i da ih ne osuđuje.

5. Lav

Pohvala. Lav želi čuti pohvalu, i to iskrenu, iz srca. Ako Lavu iskreno kažete što osjećate i mislite ili želite, on će biti vaš do kraja vremena. Uz to, ako se znate dobro zabavljati i zanimljivi ste, privlačit ćete ga magnetskom silom.

6. Djevica

Inače su jako sklone kritiziranju, ali samokritika im je ubitačna. Ono što Djevica od svog partnera treba čuti je pohvala za svoj rad jer sama sebe nikad neće pohvaliti ili nagraditi.  

7. Vaga

On od svoje partnerice želi čuti da će mu ona uvijek biti potpora i za uzvrat će on nju poticati da ostvari sve svoje želje i snove. Recite mu kako ćete se uvijek s njim naći na pola puta i kako razumijete kroz što sve prolazi.

8. Škorpion

Ovim muškarcima treba dati do znanja da nisu sami i da ćete uvijek stajati uz njih. Također, iskrenost i otvorenost će vam popločati put do njegovog srca, bez obzira koliko istina ponekad boli. Škorpioni u životu najviše žele iskrenost.

9. Strijelac

Ovom znaku je najbitnije da mu ne oduzimate slobodu. Recite mu da mu se želite pridružiti na jednoj od njegovih pustolovina ili putovanja, ali i da smatrate da je za vas dobro da ponekad putujete i sami. 

10. Jarac

Recite mu da su vam financije posložene i da ste spremni graditi obitelj i budućnost zajedno. To je sve što treba čuti. 

11. Vodenjak

Budite iskreni i izravni s vašim željama o vezi. Pokušajte ne biti pretjerano emotivni ili zakučasti jer će se Vodenjak povući u sebe. Otvoreno mu recite o čemu želite razgovarati i zašto te mu pokažite koliko ste jedinstveni i posebni. 

12. Ribe

Njima treba da čuju koliko se divite njegovom poslu ili bilo kojem drugom projektu na kojem radi. Ne bojte se biti poetični i li romantični jer muškarci Ribe to vole. Možete mu slobodno napisati i pjesmu ili ljubavnu poruku. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...