Lifestyle

Komentari 3

Stol košta 18.000 kuna? Nema veze, napravit ću si ga ja sama

Snalažljiva Britanka u svom se projektu koji je postao hit na Instagramu poslužila ostacima drveta te uputama s You Tubea, a krajnji rezultat doista je impresivan dodatak interijeru

Britanka Calsey Banks (29) iz Birminghama demonstrirala je koliko dobra volja i snalažljive ruke mogu značiti za uređenje interijera, kreirajući jedinstven stol od ostataka drveta i uz pomoć You Tube tutoriala. 

Stol koji joj je poslužio kao inspiracija košta 2400 eura (oko 17.850 kuna), no shvatila je kako ne želi toliko novca dati za nešto što bi mogla napraviti sama. U tom joj je zadatku pomogao njen partner Micky.

- Došla sam na tu ideju jer naprosto nismo imali dovoljno novaca za ono što smo željeli - rekla je Calsey, službenica za odnose s javnošću koja svoj stil interijera dijeli na Instagramu

Znali su da će tako puno uštedjeti, a usput i naučiti nešto novo što bi im kasnije moglo koristiti u uređenju interijera.

U izradi stola su koristili ivericu, drvene klinove, PVA ljepilo te metalne noge za stol. Savjete za sastavljanje pronašli su na You Tube tutorialima te kažu kako sama izrada nije bila ni približno komplicirana kako su mislili da će biti, prenosi Daily Mail

U svemu su im pomogli i članovi obitelji sa svojim savjetima, a kažu kako stol koji su sami napravili cijene puno više nego što bi ikada cijenili onaj kupljeni. 

- Prvo smo se odlučili koliko velik će biti, a zatim smo odrezali drvo na tu veličinu. Zatim smo lijepili ivericu i klinove PVA ljepilom da bismo ga učinili potpuno sigurnim - ispričala je.

Cijeli proces su ponovili i na klupama koje su sami napravili, a vjeruju kako je svatko sposoban učiniti isto uz malo volje.

- Moji bi savjeti bili da koristite prave alate, uzmite malo vremena i ne brinite o tome da sve mora ispasti savršeno, jer izrada takvog komada znači upravo to da on treba biti jedinstven i sa svojim manama - istaknula je.

Calsey je živi dokaz kako se lako mogu iskopirati popularni stilovi i namještaj za samo dio cijene koju bi inače platili.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Najčitaniji članci