Obavijesti

Lifestyle

Komentari 188

Strahujem da neću zadovoljiti ženu jer imam jako mali penis

Strahujem da neću zadovoljiti ženu jer imam jako mali penis
1

Mladi muškarac ima ugovoreni brak s djevojkom za koju kaže da je predivna osoba i da ima veliku sreću što će život s njom provesti. Ipak, u sebi nosi veliki strah da neće zadovoljiti očekivanja...

VIDEO

Draga Deidre,

Uskoro se ženim i prestravljen sam idejom da neću moći seksualno zadovoljiti svoju ženu.

Imam dvadeset osam godina, a moja buduća supruga dvadeset i pet. Imamo ugovoreni brak, tako da neće biti spolnih odnosa prije bračne noći. 

Ona je predivna i imam puno sreće što ću s njom provesti svoj život. Volimo se i ona često priča o tome kako će naš brak biti predivan.

Muškarci koji imaju ovu krvnu grupu češće 'zakažu u krevetu'
Muškarci koji imaju ovu krvnu grupu češće 'zakažu u krevetu'

Ali, ja imam određene sumnje. Prošli put kad sam imao spolni odnos zapravo sam eksperimentirao s prijateljicom i izdržao sam samo par minuta.

Užasno me strah da ću biti loš suprug.

Deidre odgovara:

Usputni seks je nešto potpuno drugo od trajne seksualne veze s nekim koga voliš i tko voli tebe.

Tajna fantastičnog seksa ne leži u veličini muškarčeve opreme već u samom seksualnom činu, pažnji koju si partneri posvećuju i brizi za partnerovo zadovoljstvo, piše The Sun.

'Otišao sam tražiti povišicu od šefice - sve je završilo seksom'
'Otišao sam tražiti povišicu od šefice - sve je završilo seksom'

Zadovolji svoju partnericu

Nekolicina sekualnih terapeuta je savjetovalo kako imati fantastičan saks s partnerom, bez obzira na veličinu:

  • Masaža može poslužiti kao izvrstan uvod u seks, zato krenite od njezinih nogu i lagano se spuštajte prema stopalima. Nemojte zaboraviti na unutarnju stranu bedara i koljena jer su erogene zone ljepšeg spola, a uzbuđenje će narasti ako joj počnete sisati nožne prste. No da bi to radili, morate biti sigurni da ona to voli.
  • Nemojte se bojati pitati je što voli tijekom seksa, većina žena cijeni to što se muškarac brine hoće li je uspjeti zadovoljiti ili ne. Ako vaša partnerica vidi da se trudite, možda će i uzvratiti uslugu, objasnila je dr. Barbara Bartlik sa Sveučilišta Cornell. 
  • Primjeti li vaša partnerica da se ne trudite oko predigre, trebat će joj duže da se oraspoloži za seks. Nemojte se ustručavati ljubiti njezinu guzu ili stopala, ona će primjetiti vaš trud i nagraditi vas, tvrdi seksualni terapeut, dr. Michael Perry. 
  • Ako želite partnericu dovesti do vrhunca oralnim putem iskušajte tehniku osmice. Prelazite po klitorisu jezikom kao da ispisujete broj osam, na taj ćete način izmijenjivati jači i slabiji pritisak što će partnerici pomoći da lakše doživi orgazam. 
Oblik grudi otkriva seksualni karakter žene - dinja ili limun?
Oblik grudi otkriva seksualni karakter žene - dinja ili limun?
  • Legnete li vi okomito od njezine poze prilikom oralnog seksa, moći ćete partnerici priuštiti novu dimenziju zadovoljstva. Drugačiji pokreti jezikom, umjesto gore-dolje, dovest će je do orgazma. e
  • Neki stručnjaci tvrde da se G točku najlakše možete stimulirati prstima zato što možete kontrolirati pokrete, no to ne mora nužno značiti da je ne možete pogoditi i tijekom seksa. Najbolja poza jest doggy style jer možete kontrolirati dubinu penetracije, dodala je Winks.
  • Jednostavna misionarska pozicija ne mora nužno biti dosadna već vam može osigurati i dobre trbušne mišiće. Dok ste iznad partnerice možete se dizati i spuštati kao da radite sklekove, dodao je dr. Perry. 
  • Prilikom misionarske poze neka vas partnerica nogama obujmi oko struka, a vi se ispružite. Potom i jedno i drugo ispružite ruke i lagano se zanjišite. Vaše tijelo tvorit će oblik slova X, a lagano ljuljanje pojačat će stimulaciju klitorisa i jači orgazam, tvrde seksualni terapeuti. 
  • Da bi seks trajao što dulje, muškarci trebaju naučiti prepoznati preorgamički osjećaj koji prethodi ejakluaciji. Čim to nauče moći će ih usporiti kako im se ne bi dogodilo da prerano ejakuliraju, objasnio je David Copland s američkog portala How to Succeed with Women. Osim toga, seks može trajati i dulje, ako se vaša i njezina zdjelica jako primaknu i potom se počnete ljujati gore-dolje. Od ove će poze više profitirati ona, nego vi, ali barem ćete moći dulje izdržati, tvrdi urolog sa Sveučilišta New York, dr. Jed Kaminetsky. 
  • Žene najveće zadovoljstvo dobivaju od strastvenih poljubaca, a primijetite li da lagano gubi interes počnite je ljubiti. Nemojte se samo koncentrirati na usne, već ljubite i njezin nos, oči i čelo, savjetuje Britton.
  • Žene se ponekad osjećaju neugodno, pa čekaju da muškarac inicira seks. Svaki put kada ona inicira seks, nagradite je tako da se još više potrudite da je zadovoljite. Recite joj da vam se sviđa što i ona želi više vrućih igrica. 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 188
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku