Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Strijelcima bi se u jesen mogle opet razbuktati stare strasti

Strijelcima bi se u jesen mogle opet razbuktati stare strasti
1

Pred vama su mjeseci neobaveznih druženja i čestih ljubavnih izleta koji vam neće donijeti veće zadovoljstvo. Ujesen je moguć susret s jednom bivšom ljubavi

VIDEO

Među ostalim znakovima Zodijaka poznati ste po svom fluidnom pristupu ljubavi. Za vas su idealne veze one u kojima postoji velika sloboda i mogućnost neobaveznog ponašanja, takozvane otvorene veze. Mjeseci koji dolaze ne donose neku veliku ljubav, što ne znači da će vam biti dosadno. Naprotiv, flertova i ljubavnih avantura bit će napretek. Kvantitetu često neće pratiti kvaliteta, ali vama to uglavnom neće biti važno. U nekim slučajevima, kada ljubav prođe, ni samima vam neće biti jasno što vas je privuklo toj osobi. 

U listopadu bi vam ipak mogle dosaditi sve te ljubavne igrice, pa ćete se neko vrijeme okrenuti samo sebi i posvetiti se svojim obavezama.No, u životu će vam se odjednom pojaviti ljudi koje ste poznavali u prošlosti, a među njima bi mogla biti i osoba koju ste nekad voljeli. Postoje velike šanse da se između vas ponovno rasplamsa plamen ljubavi. Bit će to neka vrsta prisjećanja na dobra stara vremena i želja za povratkom.

ZAVOĐENJE

Kod Strijelaca duhovnost ide ruku pod ruku sa seksualnošću. Želite li ga osvojiti, uvijek budite raspoloženi i nadasve fleksibilni. Uvjerite ih kako u vama nema ni trunke ljubomore. Vaš odnos prikažite iz više perspektive i ni u kojem slučaju ne kritizirajte njegovu neurednost.Strijelci uživaju u kretanju pa ne bi bilo loše da ih povremeno pozovete na neki izlet.

U KREVETU VOLE 

Kao i u životu, tako i u seksu Strijelcima treba što više slobode. Po njima, seks je moguć svugdje, u bilo koje doba i u bilo kojoj situaciji. Važno im je samo da njihov partner dijeli njihov entuzijazam. Za Strijelce je seks zabava i igra, zato se ne ustručavaju iskušati nešto novo. Prirodno im je eksperimentirati s različitim tehnikama i položajima.

IDEALAN PARTNER: LAV

Pripadnici ova dva vatrena znaka dobro se  nadopunjavaju. Nema cilja koji neće ostvariti.

NAJGORI PARTNER: BIK

Bikovi su iz nekog drugog filma. Njihov  svjetonazor nije nimalo blizak Strijelčevu.

SLOBODNJACI

Kao u nekom filmu,stalno će se pojavljivati nove osobe i obogaćivati vas nekim novim iskustvima.Mogli biste se naći u naizgled nemogućim vezama u kojima ćete sami sebi biti čudni. Kraj godine donosi mirnije trenutke.

U VEZI

Vaša veza bit će uzdrmana zbog sklonosti flertu i povremenih avantura. Ako vam je stalo do partnera, morat ćete naučiti kontrolirati strasti i izbjegavati površne veze s osobama koje vam zapravo ništa ne znače. 

IDEALNO PUTOVANJE

Od država koje su astrološki povezane s vašim znakom izdvajamo zemlju flamenca, živahnu Španjolsku, Čile i daleku Australiju. Otputujete li onamo, osjećat ćete se potpuno prirodno i živo, a možda ćete imati i osjećaj da ste ondje već živjeli. Gradovi koji odgovaraju vašem mentalitetu su Budimpešta, Toronto i Napulj. Vama odgovaraju i kraći izleti, samo da razbijete monotoniju svakodnevnice. Priuštite si odmor u nekom spa-centru. Dobro će vam doći i u kratkom vremenu osjećat ćete se kao novi. 

DOBAR DAN: 23.8.2011.

Ovo je dan u kojem ćete srušiti vlastite ljubavne rekorde. Uživat ćete od jutra do noći.

DOBRO RAZDOBLJE: kolovoz, rujan

S lakoćom ćete osvajati tuđa srca i ulaziti u nove ljubavne avanture. Biti ćete neodoljivi.

LOŠ DAN: 13.10.2011.

Dan koji je najbolje provesti kod kuće. Zaboravite na sve pozive i posvetite se sebi.

LOŠE RAZDOBLJE: listopad, studeni

Činit će vam se da vaš život gubi smisao. Povlačit ćete se iz javnosti.

OSOBINE

U ljubavi je veliki entuzijast pa u potrazi za partnerom može pogriještiti. No, nakon prvog oduševljenja spreman je objektivno sagledati njegove vrline i mane. Žena Strijelac često se koristi udajom za stjecanje materijalne sigurnosti i društvenog statusa. Jasno daje do znanja što osjeća i misli i nikad ne laže.

Poznati Strijelci:

Scarlett Johansson 22.11.1984.

Britney Spears 2.12.1981.

Tyra Banks 4.12.1973.

Ben Stiller 30.11.1965.

Adam Brody 15.12.1979.

Ozzy Osbourne 3.12.1948.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju