Lifestyle

Komentari 2

Stručnjakinja za veze: Postoji izraz lica koji bi mogao biti znak da partner razmišlja o razvodu

Stručnjakinja za veze: Postoji izraz lica koji bi mogao biti znak da partner razmišlja o razvodu

Savjetnica za veze i odnose objašnjava kako su pojedini izrazi lica pokazatelj broj jedan da će se par rastati. Neverbalna komunikacija također je važan pokazatelj onoga što netko osjeća prema drugoj osobi

Australka Mel Schilling je poznata stručnjakinja za međuljudske odnose, koja se proslavila sudjelovanjem u australskoj verziji 'Braka na prvu', i navodi jedan 'mikroizraz' lica koji bi mogao biti znak da partner nije zadovoljan odnosom, pa čak i da razmišlja o razvodu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ako partner uzdiše ili koluta očima, to može biti znak da razmišlja o razvodu - upozorila je Mel, savjetnica za veze i odnose.

Schilling objašnjava kako su sitni izrazi, poput kolutanja i uzdaha, pokazatelj broj jedan da će se par rastati. 

Ova 51-godišnjakinja je jedna od vodećih, odnosno popularnijih australskih terapeuta i prema njezinim riječima kolutanje očima nije nimalo bezopasan znak u vezi.

- Geste upućuju na to da vas vaša druga polovica možda ne cijeni i gaji prijezir prema vama - ističe ona.

Prijezir je neprijatelj broj jedan.

- Sva nam istraživanja govore da je najjači pokazatelj razvoda prezir. Kad vidite da se ovi znakovi počinju nakupljati, možda vam se partner se ruga - upozorila je.

Neverbalna komunikacija važan je pokazatelj onoga što netko osjeća prema drugoj osobi.

- Može započeti s mikro izrazima, kao što je malo kolutanje očima ili ljutnja, koji partneru govore 'trenutačno te ne cijenim', 'možda me živciraš, frustriraš, dosađuješ mi...' - ističe Mel te dodaje kako vam ovakvim ponašanjem partner ta osjećanja pokazuje neverbalnom komunikacijom.

Zamjeranje i ogorčenost odskočna su daska do prezira, donosi The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: DANKO AŽIĆ REAGIRAO NA 'MAMIĆEV REP'

Najčitaniji članci