Lifestyle

Komentari 20

Stvari koje ljubavni parovi rade - čak i kada nisu dugo u vezi

Stvari koje ljubavni parovi rade - čak i kada nisu dugo u vezi

Što radi ljubav između dvoje ljudi koji se možda, i ne tako davno, nisu ni poznavali je nevjerojatno. Odjednom postanu toliko bliski da dijele neke stvari koje nisu nikad ni s najužim članovima obitelji

Zanima vas ova tema? pročitajte onda i ovaj članak: Mladi ljubavnik u život mi je donio dašak vedrine i smisao

Zajedno se tuširaju

Posebno je lijepo tuširati se zajedno s partnerom i baš svaki par prakticira, barem u nekom trenutku svoje veze. Međusobno si peru leđa, šamponiraju kosu, ispiru jedan drugoga itd. 

POGLEDAJTE VIDEO Saga o ljubavi Malene i njezinog Klepetana:

Gledaju iste emisije i kad nisu zajedno

Ljudima je u prirodi da podsvjesno oponašaju one s kojima provode puno vremena pa je tako i ako je gledanje TV u pitanju. Svaki par ima nekoliko emisija koje vole zajedno gledati.

Svatko ima svoju stranu kreveta

Parovi se nekako prešutno dogovore tko će spavati na kojoj strani kreveta i toga se drže, jer im uđe u naviku. Jednako je i s kaučom, svatko ima svoju stranu na kojoj sjedi.

Privijaju se jedno uz drugo

Neovisno jesu li u krevetu, na kauču ili u nekoj drugoj situaciji parovi vole biti blizu i dodirivati se, pa makar jednim malim dijelom tijela, na primjer, dodirivati se stopalima ili ispreplesti noge dok spavaju. 

Jedu istu hranu

Tu opet do izražaja dolazi to koliko su ljubavni parovi fleksibilni ako je njihova veza u pitanju. Prilagođavaju se jedno drugome i kopiraju čak i kad je izbor hrane u pitanju.

Presvlače se jedno pred drugim

Onoliko koliko se partneri osjećaju opušteno jedno pred drugog, nisu prema nikome drugome, pa čak ni roditeljima, braći, sestrama, prijateljima. Sasvim je normalno stati ispred partnera i skinuti sve sa sebe.

Toleriraju si 'one dane'

Svatko ima loše dane i stanja u kojima ne želi da ga drugi vide. Partneri su ti koji to najviše toleriraju jer se vole i svjesni su da svatko ima neke 'svoje mušice' ili se svatko ponekad osjeća loše, bolesno, bijesno ili jednostavno bezvoljno, ali sve to dođe i prođe, prenosi Bright Side.

Zanima vas ova tema? pročitajte onda i ovaj članak: 5 znakova da ste spremni za vezu nakon ljubavnog sloma

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Najčitaniji članci