Lifestyle

Komentari 4

Super trikovi sa selotejpom: Drži kravatu, čisti tipkovnicu...

Super trikovi sa selotejpom: Drži kravatu, čisti tipkovnicu...

Iako je "duck" tape najčvršća, za neke manje zahtjevne radnje možete upotrijebiti i običan selotejp, pa čak i "pik" traku koju obično koriste majstori za zaštitu pri bojenju zidova...

1. Držač za četkice i brtvice

Zalijepite traku na zid s dva luka, kako bi u njih mogli umetnuti pribor za osobnu higijenu. 

2. Držač vreće za smeće

Na rubu radne plohe selotejpom zalijepite vreću za smeće tako da odmah možete bacati unutra otpatke koji vam ostanu na pultu. 

3. Pokupite smeće s tipkovnice

Narežite selotejp na trake pa ih lijepite i odljepljujte s tipkovnice vašeg laptopa. Tako ćete pokupiti svu nečistoću i mrvice. Isto možete napraviti i s odjećom, ako pri ruci nemate rolu. Selotejp će s nje pokupiti svu prašinu i mucice. Također ako imate baršunaste cipele ili štikle, očistite ih na isti način. 

4. Označite si kofer

Jednostavna traka selotejpa u boji s prednje strane kofera omogućit će vam da odmah uočite koji je vaš, a ne da čekate drugi krug. 

5. Pričvrstite kravatu

Ako je vani vjetrovito ili za kravatu obično ne nosite iglu, prilijepite stražnji dio kravate za košulju - komadićem selotejpa.

6. Preslikajte fotografiju na selotejp i zalijepite

Na omiljenu fotku nalijepite selotejp pa je smjestite u toplu vodu na deset minuta. Fotografija će se preslikati, a onda ju poput naljepnice možete nalijepiti bilo gdje, pa i na šalicu. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

 

Najčitaniji članci