Lifestyle

Komentari 22

Superjunaci znaci: Rak je Hulk, Lav Iron Man, a Škorpion Thor

Superjunaci znaci: Rak je Hulk, Lav Iron Man, a Škorpion Thor

Većina nas ima svog omiljenog filmskog junaka od kojeg smo ponešto naučili, no osim filmova, i raspored zvijezda u trenutku kad ste rođeni govori o tome koje osobine s junacima dijelite

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Lavu na živce ide drama kod Raka, Vaga se užasava Djevice

Vrijeme je da izvadite ogrtač, mač i štit te otkrijete svoju herojsku crtu! Omiljeni super heroji desetljećima čine svijet ljepšim, čak i unatoč tome što je većina njih 'zarobljena' u svijetu mašte, filma i stripova. Bez obzira na to, svatko od nas ima tajnu stranu i neke trenutke u životu kad se osjećate i morate djelovati kao junak. 

Moguće je da ste dio tih osobina naučili i z filmova o svojim superherojima. U travnju 2018. obilježena je 80. obljetnica Supermana. Samo filmski lik imao je više varijacija, od Batmana, Wonder Woman do Hulka i ovisno o tome u koje doba ste odrastali, možda neke od tih junaka volite više od Supermana.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Uz to što nisu 'živi' svi oni imaju i neke mane, ali su opet obavijeni i nekom čarolijom, kao 'dobri dečki' uvijek spremni pomoći. Ponekad nam neki takav film pomogne da zaboravimo probleme, a ponekad da se prisjetimo koliko je važno djelovati i biti vjeran nekim idejama u životu.

No, nema sumnje da na to utječu i crte vaše osobnosti, koje u velikoj mjeri određuje i položaj zvijezda u trenutku kad ste rođeni. Evo što zvijezde kažu o tome koji horoskopski znak se može povezati s kojim herojem. 

OVAN (21.  ožujka - 19. travnja)

Vaš horoskopski alter ego je: The Flash

Brzina je naziv igre koju igra The Flash. Baš kao i ovaj superheroj DC stripova, horoskopski znak Ovan također traži dinamiku i brzinu te konkurenciju u svemu što rade. Kao u slučaju entuzijazma s kojim je The Flash trebao pristupiti Justice League, ili se utrkivao sa Supermanom, Ovan voli dobar fizički izazov. On je hrabar i optimističan. 

BIK (20. travnja - 20. svibnja)

Vaš horoskopski alter ego je: Batman

Batman Day

Na isti način kao i njihov alter-ego Batman, Bikovi su moćni, a opet odgovorni i praktični. Druga osobina koju imate zajedničku s Batmanom je to da volite materijalna zadovoljstva. Batman, ili Bruce Wayne, je milijarder koji u svom svakodnevnom životu nema samo bogatstvo, već i puno uzbudljivih naprava koje će koristiti za borbu protiv kriminala na ulicama Gotham Cityja.

BLIZANCI  (21. svibnja - 20. lipnja)

Vaš horoskopski alter ego je: Kapetan Amerika

Kao jedan od originalnih članova ekipe Avengers, Kapetan Amerika je vrlo duhovit i društven junak. Istovremeno je i ozbiljan i ppomišljen. Ovo su osobine koje ljudi u znaku Blizanca dijele s njim. Kapetan Amerika, poput Blizanca, također je vrlo prilagodljiv. S obzirom na to da je živio od 40-ih do današnjih dana, jako se dobro prilagođava svojoj okolini.

RAK (21. lipnja - 22. srpnja)

Vaš horoskopski alter ego je: Hulk

Rak je emotivac i ima tendenciju lako promijeniti raspoloženje. Ako vam  ovo zvuči poznato, možete biti sigurni da je vaš  alter ego baš Hulk. Kad se uznemiri, Bruce Banner pretvara se u svoj zeleni alter ego i postaje heroj. Za nadati se samo da se Rakovi mogu malo mirnije nositi s takvim trenucima. 

LAV ( 23. srpnja - 22. kolovoza)

Vaš horoskopski alter ego je:  Iron Man

24sata

Vaš alter ego je sam Iron Man! Slično poput ovog vođe ekipe Avengersa, Lav odaje puno samopouzdanje, ali i osjećaj arogancije, baš kao i Tony Stark. Oboje uživaju u  životu punim plućima i koriste um za rješavanje teških problema. Budući da je Tony konstruirao svoje odijelo Iron Man, definitivno ima dara i za inovacije. Kao i Lavovi. 

DJEVICA .(23. kolovoza - 22. rujna)

Vaš horoskopski alter ego je: Spiderman

Spiderman je definitivno jedan od najsramežljivijih superjunaka, što je osobina koju dijele i Djevice.  Možda je sramežljiv, ali baš poput Djevice, vrlo je ljubazan i marljiv, pa  uopće nije loše društvo.

VAGA (23. rujna - 22. listopada)

Vaš horoskopski alter ego je: Black Panther

Kao kralj Wakande, Black Panther - ili T'Challa - je miran, fer i društven. Ovo su osobine koje dijeli s Vagama. Vage ne podnose nepravdu, kao ni ovaj superjunak.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog)

Vaš horoskopski alter ego je: Thor

Superheroj s dugom kosom i maljem je moćan i baš kao i Škorpioni, ne boji se izraziti i pokazati samopouzdanje. No, možete biti i vrlo nepovjerljivi, baš kao i Thor. U njegovom slučaju to ima smisla, pogotovo kad je riječ o kompliciranim odnosima koje ima s bratom Lokijem.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca)

Vaš horoskopski alter ego je: Star-Lord

Star-Lord je definitivno jedan od najsmješnijih superjunaka. Tko bi mogao zaboraviti njegov urnebesni pristup Thoru nakon što ga je upoznao? Za to je potrebna hrabrost!, kakvu iStrijelci imaju. Star-Lord je ekstrovert sa sjajnim smislom za humor.I Strijelci imaju te osobine. 

JARAC  (22. prosinca - 19. siječnja)

Vaš horoskopski alter ego je: Superman

Kao jedan od najstarijih i najomiljenijih superheroja svih vremena, Superman se bori  za 'istinu, pravdu u 'američkom stilu' Sin Kryptona, koji je odrastao na farmi u Smallvilleu, vrlo je obiteljski orijentiran, odgovoran i discipliniran, što su osobine koje dijeli s ljudima u znaku Jarca. 

VODENJAK (20. siječnja  - 18. veljače)

Vaš horoskopski alter ego je:  Wonder Woman

Wonder Woman je junakinja koja duboko promišlja u nastojanjima da spasi svijet i vrlo je strastvena u tome. Vodenjaci, poput nje, žive kako bi pomagali drugima i borili se za ideale u koje vjeruju.  

RIBE (19. veljače - 20. ožujka)

Vaš horoskopski alter ego je: Black Widow

Ona je istaknuta junakinja u Marvelovom svemiru. Ribe su vrlo intuitvne i nježne i time ostvaruju najbolji odnos s ljudima oko sebe. Što se Black Widow tiče, takvi osjećaji najbolje se vide u vezi s Hulkom. Ona ga može smiriti i vratiti u Bruce Bannera. 

 

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Horoskop i izolacija: Evo što bi trebali raditi da vam bude bolje

Najčitaniji članci