Lifestyle

Komentari 22

Surogat majka je nosila tuđe dijete pa umrla dok ga je rađala

Michelle i Chris imaju dvoje prekrasne djece, Gagea i Monroeja zbog kojih mi se slama srce, kada pomislim da neće odrastati uz svoju mamu, napisala je njezina prijateljica

Michelle Reaves iz San Diega u SAD-u iza sebe je ostavila supruga Chrisa i njihovo dvoje djece. Preminula je u srijedu dok je na svijet donosila dijete kojemu je bila surogat majka, piše Daily Mail

Tijekom porođaja je došlo do takvih komplikacija da su se liječnici morali boriti za njezin život, ali pomoći nije bilo, nisu je uspjeli spasiti. Dijete je, srećom, rođeno živo i zdravo. To je drugo dijete koje je nosila kao surogat majka za istu obitelj.

POGLEDAJTE VIDEO o trudnoći:

- Michelle će nam zauvijek ostati u sjećanju po tome koliko ljubavi je iskazivala prema svojoj obitelji. Imala je najbolju, najsmješniju zabavnu osobnost i uvijek ste se uz nju nasmijali. Michelle i Chris imaju dvoje prekrasne djece, Gagea i Monroeja zbog kojih mi se slama srce, kada pomislim da neće odrastati uz svoju mamu - napisala je njezina prijateljica Jaime Herwehe na portalu GoFundMe gdje je zamolila ljude da financijski pomognu obitelji kako bi Michele dostojno pokopali.

Nije spomenula o kakvim komplikacijama tijekom poroda se radilo.

Ljudi su komentirali objavu, i gotovo svi odreda se slažu da je to velika tragedija i žrtva kako bi se nekome koga ne poznajete darovala mogućnost da postanu roditelji. 

- Ovo je najstrašnija i krajnja žrtva koju surogat majke preuzimaju na sebe kako bi nesebično pomogli strancima da osnuju svoje obitelji. Potpuno sam slomljena zbog vaše obitelji i ne mogu riječima izraziti koliko duboko suosjećam s vama. Molit ću se da Bog bude uz vas, okruži vas snagom i utjehom kako bi što lakše prošli kroz ovu krizu. Bog vas blagoslovio - napisao je jedan čitatelj u komenarima. 

- Radim u svijetu surogatstva i ovo je nevjerojatno tužno. Neka sjećanje na Michaele bude blagoslov svima koji su je poznavali - još je jedan od komentara.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci