Obavijesti

Lifestyle

Komentari 34

'Suzila sam vaginu iza poroda jer sam non stop išla na zahod'

'Suzila sam vaginu iza poroda jer sam non stop išla na zahod'
4

Riječ je o 10-minutnom laserskom tretmanu koji emitira impulse energije i toplinu te navodno rezultira stezanjem vlakna kolagena. TV voditeljica otkrila je kako je razliku primijetila već idući dan

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: IMATE NAJDRAŽU POZU U SEKSU? EVO ŠTO TO OTKRIVA O KARAKTERU

Voditeljica TV emisije Dobro jutro Britanija, Naomi Isted otkrila je kako je išla na laserski tretman 'zatezanja vagine'. Na to ju je 'natjeralo' trčanje svako malo na WC nakon što je rodila svoje drugo dijete, što joj je narušilo kvalitetu života, piše The Sun.

- Prije sam čak morala i otkazivati voditeljske angažmane ako sam znala da neću imati prilike ići često na WC, a ovaj desetominutni zahvat me doista spasio - otkrila je.

Suprug ove 40-godišnjakinje nekoć je bio u braku sa sestrom Victorije Beckham, Louise, te ju je podržao u odlasku na tretman. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naomi je svoje drugo dijete rodila prije četiri godine, a od tada je išla mokriti u prosjeku 20-ak puta na dan. Zbog toga je morala pažljivo planirati sva svoja putovanja kako bi omogućila zaustavljanje u toaletu, a kaže da se u prošlosti ponižavala iznenada prekinuvši snimanje 'jer joj se piški'. 

Priznala je kako zbog problema s mjehurom i oslabljenim mišićima zdjelice pati godinama, prije svega jer uopće nije znala da postoji tretman koji pomaže.

Konačno objašnjenje: Zašto su redovi žena za WC uvijek dulji?
Konačno objašnjenje: Zašto su redovi  žena za WC uvijek dulji?

- Uvijek sam imala slab mjehur. Prvo dijete, kćer Fleur, rodila sam prirodnim putem. Nakon toga Rocco je rođen carskim rezom, no unatoč tome stanje s mjehurom mi se pogoršalo - otkrila je Naomi.

Bila sam toliko zauzeta poslom da nikad nisam radila Kegelove vježbe i to mi se osvetilo, dodaje. 

- Iako imam sreće što se zapravo nikada nisam pomokrila u gaćice, mišići dna zdjelice bili su toliko slabi da mi je stalno planiranje života oko potrebe za zahodom činilo život nevjerojatno stresnim - ističe.

Velik broj žena pati od inkontinencije nakon poroda

Čak se i njen suprug Haydn (47) često šalio kako mu ona dođe kao još jedno dijete, jer uvijek mora razmišljati da imaju u blizini WC. 

Pričao s njom u trbuhu: Bebina reakcija na tatin glas je dirljiva
Pričao s njom u trbuhu: Bebina reakcija na tatin glas je dirljiva

Naposljetku, Naomi se odlučila za laserski tretman pod imenom Femilife. Cijena mu iznosi oko 26 tisuća kuna za seriju od tri 10-minutna tretmana, a postupak uključuje upotrebu C02 lasera za obnovu vaginalnog tkiva.

Laser se umeće u vaginu i emitira impulse energije te toplinu kako bi skupio vlakna kolagena što poboljšava efekt 'stezanja'.

- Bilo je iznenađujuće lako i bezbolno. Samo sam čula da stroj radi i za 10 minuta je sve bilo gotovo. Nije bilo boli uopće, a već sljedećeg dana sam primijetila veliku razliku - objasnila je Naomi.

Kaže da joj je tretman potpuno promijenio život jer sada nema stalnu brigu o tome gdje se nalazi WC.

- Velik broj žena pati od inkontinencije nakon poroda, no o tome se premalo govori, kao i o rješenjima koja  mogu stvarno utjecati na kvalitetu života žena - izjavila je doktorica koja je vodila postupak, dr. Rekha Tailor.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: JE LI LUD? PREDLOŽIO JOJ OTVOREN BRAK MJESEC DANA NAKON PORODA

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Pokretanje videa...

00:24
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'