Lifestyle

Komentari 34

'Suzila sam vaginu iza poroda jer sam non stop išla na zahod'

'Suzila sam vaginu iza poroda jer sam non stop išla na zahod'

Riječ je o 10-minutnom laserskom tretmanu koji emitira impulse energije i toplinu te navodno rezultira stezanjem vlakna kolagena. TV voditeljica otkrila je kako je razliku primijetila već idući dan

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: IMATE NAJDRAŽU POZU U SEKSU? EVO ŠTO TO OTKRIVA O KARAKTERU

Voditeljica TV emisije Dobro jutro Britanija, Naomi Isted otkrila je kako je išla na laserski tretman 'zatezanja vagine'. Na to ju je 'natjeralo' trčanje svako malo na WC nakon što je rodila svoje drugo dijete, što joj je narušilo kvalitetu života, piše The Sun.

- Prije sam čak morala i otkazivati voditeljske angažmane ako sam znala da neću imati prilike ići često na WC, a ovaj desetominutni zahvat me doista spasio - otkrila je.

Suprug ove 40-godišnjakinje nekoć je bio u braku sa sestrom Victorije Beckham, Louise, te ju je podržao u odlasku na tretman. 

Naomi je svoje drugo dijete rodila prije četiri godine, a od tada je išla mokriti u prosjeku 20-ak puta na dan. Zbog toga je morala pažljivo planirati sva svoja putovanja kako bi omogućila zaustavljanje u toaletu, a kaže da se u prošlosti ponižavala iznenada prekinuvši snimanje 'jer joj se piški'. 

Priznala je kako zbog problema s mjehurom i oslabljenim mišićima zdjelice pati godinama, prije svega jer uopće nije znala da postoji tretman koji pomaže.

- Uvijek sam imala slab mjehur. Prvo dijete, kćer Fleur, rodila sam prirodnim putem. Nakon toga Rocco je rođen carskim rezom, no unatoč tome stanje s mjehurom mi se pogoršalo - otkrila je Naomi.

Bila sam toliko zauzeta poslom da nikad nisam radila Kegelove vježbe i to mi se osvetilo, dodaje. 

- Iako imam sreće što se zapravo nikada nisam pomokrila u gaćice, mišići dna zdjelice bili su toliko slabi da mi je stalno planiranje života oko potrebe za zahodom činilo život nevjerojatno stresnim - ističe.

Velik broj žena pati od inkontinencije nakon poroda

Čak se i njen suprug Haydn (47) često šalio kako mu ona dođe kao još jedno dijete, jer uvijek mora razmišljati da imaju u blizini WC. 

Naposljetku, Naomi se odlučila za laserski tretman pod imenom Femilife. Cijena mu iznosi oko 26 tisuća kuna za seriju od tri 10-minutna tretmana, a postupak uključuje upotrebu C02 lasera za obnovu vaginalnog tkiva.

Laser se umeće u vaginu i emitira impulse energije te toplinu kako bi skupio vlakna kolagena što poboljšava efekt 'stezanja'.

- Bilo je iznenađujuće lako i bezbolno. Samo sam čula da stroj radi i za 10 minuta je sve bilo gotovo. Nije bilo boli uopće, a već sljedećeg dana sam primijetila veliku razliku - objasnila je Naomi.

Kaže da joj je tretman potpuno promijenio život jer sada nema stalnu brigu o tome gdje se nalazi WC.

- Velik broj žena pati od inkontinencije nakon poroda, no o tome se premalo govori, kao i o rješenjima koja  mogu stvarno utjecati na kvalitetu života žena - izjavila je doktorica koja je vodila postupak, dr. Rekha Tailor.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: JE LI LUD? PREDLOŽIO JOJ OTVOREN BRAK MJESEC DANA NAKON PORODA

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Najčitaniji članci