Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Svaki tjedan pas jedan: Dođite upoznati Doroteu ovaj petak

Svaki tjedan pas jedan: Dođite upoznati Doroteu ovaj petak
4

Informativni centar Životinjski kutak svaki tjedan ugostit će jednog psa iz Azila Dumovec kojeg će posjetitelji moći upoznati, saznati više o njemu i možda udomiti

VIDEO

Kako bi se potaknulo što više građana Zagreba na udomljavanje napuštenih kućnih ljubimaca, Životinjski kutak svakog tjedna provodit će akciju "Svaki tjedan pas jedan". Životinjski kutak informativni je centar o životinjama grada Zagreba na kojemu zajednički rade zagrebački Zoološki vrt, savez udruga SUZA i Sklonište za nezbrinute životinje grada Zagreba (Dumovec). Cilj im je na jednom mjestu ojačati svijest o brizi za čovjekove najbolje prijatelje. 

Njihov novi projekt, koji je počeo prije tri tjedan, je predstaviti svakog petka jednog od pasa smještenih u azilu Dumovec koji će im pomagati u radu, a posjetitelji će ga moći bolje upoznati.

Ovog petka, 14. ožujka od 10 do 18 sati u Životinjskom kutku moći ćete upoznati Doroteu iz Dumovca. Životinjski kutak živi na adresi Vlaška 105, a svi posjetitelji su dobrodošli. 

- Dorotea je inače živahna križana terijerka stara šest mjeseci i prava je mala lavica. Ali ne brinite se, lavica je samo po horoskopu! Rođena je 12.8.2013., a u Dumovcu je od 12.10.2013. Pomozite joj da napokon nađe stalni, sretni dom koji zaslužuje - poručuju iz Životinjskog kutka i pozivaju: 

Dođite se razveseliti, upoznati i poigrati se s njom, možda vam ukrade srce i odlučite se udomiti je. 

Upoznavanje, druženje i informiranje 

Svakog narednog petka u Zagrebačkom Životinjskom kutku gostovat će jedan od pasa iz azila Dumovec kojeg ćete moći upoznati, a po želji i udomiti. Mališani će se moći poigrati i pomaziti peseke te naučiti nešto o udomljavanju i o Azilu Dumovec, a odrasli posjetitelji će dobiti mnogobrojne informacije o psu u slučaju da odluče povesti ga kući.

Životinjski kutak može organizirati i dovođenje drugih pasa iz Azila Dumovec za kojeg su posjetitelji zainteresirani za udomljenje kako bi ga pobliže upoznali. Cilj je približiti Dumovec građanima koji ne mogu do njega doći javnim prijevozom i olakšati im proces udomljavanja, poručuju iz Zagrebačkog Životinjskog kutka. 

Sve pse koji su trenutno u Dumovcu možete pogledati na službenim stranicama Skloništa.

Za upite se možete javiti na telefonski broj Životinjskog kutka 01/7987-210 ili pogledati više na njihovoj web stranici Zagrebački životinjski kutak. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku