Od kuglofa do pince, punjenih jaja i pečenja, u novom broju Skuhatćute pronađite savjete slavnih svjetskih chefova i obogatite uskrsni stol slasnim specijalitetima
Svi najbolji recepti za gastro užitke Uskrsa u Skuhatćute
U novom broju gastromagazina Skuhatćute saznajte kako blagdanski stol učiniti savršenim do najsitnijih detalja. Poslužite kuglof, tradicionalnu pincu ili kruh u obliku zeca, a ulogu ukrasa neka preuzmu i punjena jaja. Ukućane iznenadite slatkim kruhom, kuglofom, a najmlađe razveselite ukusnim kruhom u zanimljivim oblicima. Želite li da se vaš blagdanski obrok pamti i danima nakon, poslužite i slasnu čokoladnu roladu.
Ako ste odlučili biti iznimno kreativni, ne zaboravite na punjena jaja. Osim što su ukusna, izvrstan su dodatak svakom stolu - i kao obrok i kao ukras. Napunite ih smjesom parmezana, povrća, dodajte mediteranske ili pikantnije začine... što god vam padne na pamet. Jaja možete iskoristiti i za pripremu ukusnih napitaka. To može biti punč, liker ili čokoladni napitak.
U novom broju Skuhatćute saznajte što savjetuju slavni svjetski chefovi za pripremu kraljice blagdanskog stola – sočne pečenke. Slijedite njihove recepte ili se inspirirajte njihovim savjetima i stvorite tajni recept.
U specijalu saznajte što učiniti s ostacima uskrsne gozbe kako biste nastavili uživati u slasnim jelima. To mogu biti minitartovi od šunke, razne frittate, pite ili popečci. Za što god se odlučite, sigurno nećete pogriješiti!
Novi broj gastromagazina Skuhatćute otkriva sve tajne Uskrsa u Istri te donosi recepte za najfinije slastice. Ne zaboravite nam poslati svoje recepte s pripadajućim fotografijama jer najslasnije nagrađujemo!
Skuhatćute potražite na kioscima uz 24sata svake subote po cijeni od 1,99 kuna.