Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
69 komentara

'Svirkom zavodim bogate žene na Jadranu, muževi mi plaćaju'

Ako ste iole zgodan i šarmantan dečko te ako rukama spretno prebirete po instrumentima, to sasvim sigurno znači da ćete vrlo često prebirati i po tuđim ženama i djevojkama...

Fotolia
Foto: Fotolia

Stigla nam je jučer u redakciju poruka čitatelja koji je osjetio potrebu reagirati na priče "kojekakvih zavodnika na Jadranu". Kratko nas je pitao: "Jel znate vi tko su najveći zavodnici na moru?" I u idućoj poruci odgovorio: "Glazbenici! Oni koji sviraju po terasama hotela i barova. Oni ne žive samo od gaža. Zapravo to im je samo dodatni izvor prihoda". Zamolili smo ga da nam u diskreciji ispriča svoju priču...

"Do-re-mi-fa-so-la-ti-do. C-D-E-F-G-A-H-C. Čitav život sam proveo unutar tih slova, riječi, nota i tonova. Od šeste godine krenuo sam u glazbenu školu, već više od 30 godina sviram klavir, gitaru, saksofon...Ali već dugo vremena nisu instrumenti jedino na čemu sviram. Lijepe gošće, uglavnom imućne strankinje, ostale su mi jedina inspiracija u mom sezonskom poslu. I zbog njih se na jesen sretan vraćam u svoj običan život i to s podebljim novčanikom. Od ljetnih gaža može se pristojno zaraditi, ali ono što slijedi nakon što odsviramo završne taktove nosi puno više od toga."

"Da vam budem iskren, ne mogu se prisjetiti ni približno točnog broja žena s kojima sam bio u posljednjih desetak, petnaest godina. Baš sam nedavno pokušao to staviti na papir i - nije išlo. Oduvijek su nas glazbenike iskusne i imućne žene na ljetovanju doživljavale kao 'zicer', pogotovo ako su bile iznadprosječno lijepe i iznadprosječno imućne. I bile su u potpunosti u pravu.

Instrumenti ključ za osvajanje

Ako ste iole zgodan i šarmantan dečko te ako rukama spretno prebirete po instrumentima, to sasvim sigurno znači da ćete vrlo često prebirati i po tuđim ženama i djevojkama. Da, uglavnom su to zauzete žene, vjerovali ili ne, četiri od pet žena s kojima sam bio su u brakovima, većina i s djecom. Njima je godišnji odmor prilika da se odmaknu od svog dosadnog, ustaljenog života u kojem se sve vrti oko posla, djece i obitelji. E sad, susreo sam se sa raznim situacijama, vjerujte mi, neke od njih bi vas šokirale, ali oduvijek sam bio otvorenog uma i spreman za najraznovrsnije scenarije i priče. U suprotnom, teško bih egzistirao u tom svijetu...Ne pričam o glazbi, naravno.

"Ispričat ću vam najprije jednu uobičajenu situaciju. Prekrasna dama, otprilike 40-ak godina, na odmoru s prijateljicom, svaka ima malo dijete. Divna večer u Dalmaciji, negdje smo u pola gaže na terasi jednog luksuznog hotela, Oliver je na repertoaru. Sve te gažerske pjesme imaju tri akorda i više gotovo nikad ne gledam što sviram. Dosadno za poludjeti pa uglavnom pogledom šaram među gostima. Primijetio sam ih za jednim stolom u prikrajku, izgledale su dotjerano, glamurozno, prekrasno. Obje plavuše. Pokraj njih dječja kolica. Muškaraca nigdje. Primijetio sam da me jedna njih gleda više od običnog gosta koji uživa u glazbi. U pauzi između pjesama mahnuo sam konobaru i zamolio ga da odnese bocu dobrog vina. U ovom hotelu ne odsjedaju oni koji mažu paštetu za ručak i kupuju namirnice za ljetovanje u dućanu. Znači, prvi mamac je bačen. Gledam ih cijelo vrijeme. Konobar zna već naše metode pa je i on naš "wingman". Rekao sam mu koja je moja pa je on prišao njoj s bocom vina. Zamolio ju je da mi otkrije kako se zove. Potom mi je poslao sms da je riječ o Čehinjama. Ona je Karolina."

"Najprije sam primijetio vidljivo iznenađenje gestom, zatim su se počele smijati, a potom moja buduća cura i sramežljivo gledati prema meni. Idućih nekoliko pjesama smo se gledali, sve odlučnije i zavodljivije. I onda ide bonus. Na gažama sam klavijaturist, imam nekoliko klavirskih aduta u rukavu za ovakve situacije. Signalizirao sam našem pjevaču kome ide iduća pjesma i on je najavio - i to na češkom: 'Dalši skladba je za krasny Karolina. Jen pro ni." Tako nešto. Jako smo spremni za ovakve situacije. Vladamo ključnim rečenicama na mnogim jezicima. Odsvirali smo 'You are so beautiful' od Joe Cockera. Ja sam briljirao. I tu sam ju osvojio."

'Pola sata sam je lomio riječima...'

"Dvadesetak minuta kasnije Čehinje su se ustale, Karolina mi je signalizirala da će  se vratiti. Sama, nadam se. I doista, uskoro se vratila sama i sjela za stol u prvom redu. Čekala je dok ne završimo sa svirkom. Pridružio sam joj se za stolom, odmah sam ju primio za ruku i rekao da je najljepša žena koju sam vidio ovog ljeta. Yes, of course. Ono što mi je upalo u oko je da je na sebi imala enormnu količinu zlata i sat Patek Philippe. U glavi mi je cifra od par desetaka tisuća eura. Karolinu sam idućih pola sata lomio riječima, osjetio sam da se topi. Sama je s prijateljicom koja će večeras pričuvati djecu u svom hotelskom apartmanu da bi se Karolina mogla opustiti. Predložio sam šetnju uz more. To uvijek pali. Htio sam ju primiti za ruku, ali me zamolila da se malo strpim jer je udana žena, a nikad ne znaš na koga možeš naići. U šetnji se često osvrtala oko sebe. Primijetio sam da joj je neugodno pa sam predložio da se maknemo negdje. I tu me preduhitrila: 'Hoćemo popiti nešto u mom apartmanu. Mali je kod prijateljice noćas, apartman je prevelik samo za mene. A i mini bar je pun.' Kakav bingo."

"Nešto kasnije ležali smo u ležaljkama na terasi njezinog junior suitea i pili martini. Naravno, nije Karolina bila glupa, znala je ona da sam ja prošao stotine ovakvih situacija, ali nije ju bilo briga. Bila je ovo njezina noć. Imala je na sebi suknjicu koja me palila od početka. Jako volim suknjice na zgodnim ženama. To sam joj rekao i primijetio da ima prekrasne duge  noge. Zamolio sam ju da se ustane i okrene ispred mene. Nasmijala se i stala ispred mene u izazovnu pozu. I polako podizala suknjicu. 'Jesi li za ples?' pitala je...Ustao sam se, uzeo je za ruku i uveo unutra. Pustili smo neku laganu glazbu. Primio sam ju za struk, ona me zagrlila i prislonila glavu na mene. Ruke su mi polako klizile prema dolje dok smo se njihali na Careless whisper, imala je savršenu guzu. Okruglu, savršenih proporcija. Podigao sam joj suknjicu i lagano je mazio."

"Počela mi je raskopčavati košulju i ljubiti me po prsima, uzvratio sam istom mjerom. Lagano odozgo prema dolje, svaki gumb jedan poljubac. Tu sam prelomio, uzeo je u naručje i odnio na krevet. Skinuli smo se skoro do kraja, ostavio sam joj onu suknjicu koja me toliko palila. Brzo sam nestao među njezinim nogama, jako me čupala za kosu dok je vriskala od uzbuđenja. Čak mi je u zanosu zabila nokte u leđa da sam i ja vrisnuo. Tijekom iduća dva sata morao sam podnijeti i određenu količinu boli, jer ju je palilo biti što grublji. Nisam joj ostao dužan. Kako je ona mene, tako sam i ja nju. Mješavina uzbuđenja, užitka i boli je bila nevjerojatna. Potpuno iscrpljeni smo se srušili na krevet i zaspali. Ona se probudila prije mene, otišla je po dijete. A i valjda prepričati detalje prijateljici. Kad se vratila zatekla je mene pod tušem. I tu nije izdržala već se samo razodjenula, spustila na koljena i započela još jednu "bitku". Ovaj put bez boli. Samo užitak."

'Neki muževi su znali gledati...'

"Popili smo kavu na terasi, pričao sam joj kako sam veliki ljubitelj satova i da u kolekciji imam pedesetak vrijednih primjeraka. Na ruci doista nosim Hublot, dar od jedne Njemice, ali to je isključivao za pokazivanje i za ovakve situacije. Nemam niti jedan drugi sat. Ali razumijem se u njih. Karolina se ustala, otišla u sobu i vratila se s prekrasnim ženskim Hermes satom. 'Ženski je i možda ti se neće uklapati u kolekciju, ali ja ih imam i previše. Ovo ti je dar od mene, ali nadam se da ćeš se znati odužiti u ovih desetak dana dok sam tu.' Nasmijala se, ali i ona i ja smo znali da me kupila satom koji vrijedi nekoliko tisuća eura. I doista sam se morao odužiti. Na sve moguće načine."

"Eto, to je jedna od mojih uobičajenih priča. A vjerujte mi da ima mnogo perverznijih. Primjerice, probajte zamisliti cijelu ovu situaciju s Karolinom, samo što nije bila u društvu prijateljice već u društvu muža. I da djeca nisu bila u drugom apartmanu već u drugoj sobi, a muž s nama. Neki su znali samo gledati, a neki su aktivno sudjelovali. Jedan je muž sjedio na krevetu, naslonjena na njega je ležala njegova žena, a ja sam bio u njoj. Dok se on zadovoljavao sam. Uglavnom, svakakvih perverzija. I baš su me u tim situacijama muževi znali najbolje nagraditi. A znale su biti zajedno dvije prijateljice, a jednom sam čak u dva tjedna bio i s mamom i sa kćerkom. Odvojeno, naravno.  Cura je imala 20-ak godina, posvađala se s mamom kad je otkrila da sam ja dolazio u njezinu sobu pa ju je ucjenjivala. Na kraju se poseksala sa mnom samo da joj napakosti. Nastran neki svijet. Ali ne žalim se. Sve dok uživam. I dok sam nagrađen za to..."

Foto: 24sata.hr

Povratak hrvatskog žigola' potražite na kioscima

Najpoznatiji hrvatski žigolo - Tomislav K. u svoje je dvije knjige otkrio kako izgleda svijet profesionalnog stripera koji je na kraju postao muška prostitutka.

U njegovoj drugoj knjizi 'Povratak hrvatskog žigola' defiliraju brojna lica poznatih žena. Knjiga je izazvala i nekoliko rastava u elitnim krugovima kad su moćnici saznali čime im se žene bave dok oni gomilaju bogatstvo. Ako ste ju slučajno propustili možete ju pronaći na kioscima za samo 29,90 kn.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message