Svoje smrdljive čarape ponudila na 'fejsu': 'Ponude samo stižu' | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Svoje smrdljive čarape ponudila na 'fejsu': 'Ponude samo stižu'

Kao dio eksperimenta, odlučila je objaviti na Facebooku da prodaje svoje prljave čarape, a ubrzo su je preplavile poruke u kojima su neki pitali bi li im prodala svoje nošeno donje rublje

VIDEO

Novinarka portala MyLondon Hannah Kane odlučila je probati prodati par svojih znojnih čarapa na Facebooku i uspjela je.

- Da ste me jučer navečer pitali kako ću provesti srijedu navečer, vjerojatno bih odgovorila da ću gledati emisiju Love Island. Nisam ni sumnjala da će biti potpuno drugačije. Inspirirana eksperimentom sestrinske stranice Essex Live, odlučila sam vidjeti mogu li zaraditi na Facebooku oglašavajući par prljavih čarapa. Nosila sam ih cijeli dan na poslu pa pretrčala pet kilometara u njima. Može se reći da nisu bile ni najmanje svježe. No, 24 sata kasnije imam 80 kuna više na bankovnom računu - ispričala je Hannah.

Nakon 30-minutnog trčanja, Hannah priznaje da su njezine čarape smrdjele. Fotografirala ih je nekoliko puta i objavila u osam Facebook grupa.

Za njih je tražila 40 kuna, ali je oglas izazvao veliku uzbunu. Mnogi ljudi su mislili da joj je netko hakirao profil, drugi su prijetili da će je tužiti mami, a neki su bili znatiželjni i zanimalo ih je hoće li netko pristati na njezinu ponudu.

No Hannah nije trebala čekati dugo. U roku od 15 minuta, oko pet muškaraca joj je poslalo poruku u želji da kupe njezine smrdljive čarape.

Znate li? Ne bi smjeli nositi isti par cipela dva dana za redom
Znate li? Ne bi smjeli nositi isti par cipela dva dana za redom

- Važno je naglasiti da su svi s kojima sam razgovarala bili stvarno pristojni i da ni na koji način nisu bili neugodni, jednostavno su mi objasnili da imaju fetiš i da žele prihvatiti moju ponudu - istaknula je Hannah i dodala kako su je preplavili zahtjevima za cipelama, čarapama i donjim rubljem, ali je to sve odbila.

Do ujutro je dobila oko 17 novih poruka, a jedan muškarac joj je ponudio 80 kuna za dva para prljavih čarapa. U roku od 20 minuta napravio je PayPal račun, prebacio joj novce i poslao adresu za dostavu. Pitao ju je može li mu slati tjednu dostavu, ali Hannah je to odbila.

Unuk u šoku: Baka grije noge njegovim igračkama za odrasle
Unuk u šoku: Baka grije noge njegovim igračkama za odrasle

Hannah je spakirala čarape, otišla na poštu i poslala ih. Iz znatiželje ga je pitala što mu se točno svidjelo kod njezinih čarapa.

- Imam ogroman fetiš na stopala i vidim da si apsolutno prekrasna, zašo ne bih želio mirisati tvoja stopala? Znaš li na što mislim? Predivna djevojka sa seksi stopalima, zašto ne bih - odgovorio joj je muškarac, prenosi Mirror.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Udata sam i imam puno mlađeg ljubavnika: Čini me boljom, ovako sam sretna žena i majka
ISKRENA JE

Udata sam i imam puno mlađeg ljubavnika: Čini me boljom, ovako sam sretna žena i majka

Da ljubav dolazi na razne načine dokazuje slučaj 50-godišnje Hrvatice Marine koja je ispričala vlastitu neobičnu ljubavnu priču te kako je pronašla sreću