Lifestyle

Komentari 66

Kupile tajice koje podižu guzu pa snimaju reakcije muževa: 'Dragi, vidi što sam kupila'

Kupile tajice koje podižu guzu pa snimaju reakcije muževa: 'Dragi, vidi što sam kupila'

Moda se dramatično promijenila, umjesto da se traže proljetne haljinice i cvjetne cipelice, žene sve više posežu za modernim tajicama, šlapama i pidžamama, a ove tajice su postale hit preko noći - doslovno

Još jednom, tajice su postale vruća tema na TikTok-u jer su njihova svojstva podizanja stražnjice zapanjujuća. Ipak, 2020. je bila godina 'udobnog odijevanja'. A u današnjoj (ne)kulturi, u kojoj je isticanje stražnjice svjetska atrakcija, žene masovno kupuju ovaj model i potom snimaju muževe kada ih ugledaju u njima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kako učiniti dom sigurnijim za vrijeme potresa?

Ide druga godina koju su ljudi uglavnom proveli u svojim domovima, pa se je i stil odijevanja i popularnost određenih komada potpuno promijenila.

Već ranije smo pisali kako tone i tone neprodane robe stoje na skladištima svjetskih brendova, ali za proizvode poput tajica, trenirka i šlapa - 2020. godina je bila godina u kojoj su zaradili više nego ikad.

A situacija s tajicama je svaki dan sve ozbiljnija. Taj odjevni predmet je praktički postao 'druga koža', a proizvođači inovativnih komada ne mogu dovoljno proizvesti kolika je za njima potražnja.

Prošli mjesec, par tajica iz Aeriea su postale viralna senzacija, a kad je internet skočio na ovaj novi trend, potpuno su se rasprodale. Prije toga, sve je bilo u vezi s Lulu Lemon i njihovim tajicama. Uglavnom, tajice su postale hit u 2020. godini, a 2021. se nastavlja u istom tonu. 

U čemu je fora s popularnim Seasum tajicama na TikTok-u?

Ove trendovske tajice punim imenom se zovu 'SEASUM saće tajice s visokim strukom za teretanu, ženske slim fit tajice za vježbanje koje podižu stražnjicu, dizajnerske joga hlače plus veličina'. 

Izrađene su od 90% poliamida i 10% elastina i imaju 'čarobno svojstvo' podizanja stražnjice. 

- Tajice za podizanje stražnjice za žene s visokim strukom mogu biti saveznik u bitci protiv celulita i dobro prekriti trbuh. Uske tajice prilagođene koži su ugodne za nošenje, a stražnja strana ima V-izrez uz liniju kukova, trodimenzionalni oblik koji savršeno ističe stražnjicu! Pogodne su za vježbanje i svakodnevni život - piše u opisu tajica. 

Postoji niz videa na TikToku u kojima žene oduševljeno recenziraju tajice, a mnogima je puno zabavnije bilo snimiti reakciju svog muškaraca. 

Najčitaniji članci