Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Tajna najkremastije kajgane: Za pripremu vam nećete trebati ni mlijeko kao ni vrhnje ili maslac

Tajna najkremastije kajgane: Za pripremu vam nećete trebati  ni mlijeko kao ni  vrhnje ili maslac
5

Pokušaj da jaja učinite kremastijima bez dodatnih kalorija definitivno može biti izazov. Ova verzija jela bez dodataka zahtijevat će malo više vremena, ali ako imate nekoliko minuta viška, uživat ćete u obroku

VIDEO

Visoko proteinski i klasičan doručak, kajgana je uvjerljivi favorit mnogima, ali ovaj recept, koji ne zahtijeva dodatne sastojke, i njihov dodatni sadržaj kalorija, garantira jednako kremast obrok kao što ste očekivali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jaja 01:11

Za pripremu omiljenog jela, svatko ima vlastite savjete i trikove u koje se zaklinje kada je riječ o naizgled jednostavnom jelu. Za neke je to maksimalno iskorištavanje bogatog okusa maslaca, za druge je to dodavanje bilja ili začina kako bi mu dali više okusa.

6 namirnica koje nije mudro jesti s jajima, a na popisu se našla i svima omiljena slanina
6 namirnica koje nije mudro jesti s jajima, a na popisu se našla i svima omiljena slanina

Food bloger James preporučuje pristup 'manje je više', zajedno s neočekivanom metodom kuhanja - na pari. Onima koji žele isprobati zdraviju verziju jaja, ovo će se svidjeti.

Pokušaj da jaja učinite kremastijima bez dodavanja dodatnih kalorija definitivno može biti izazov, a suha, gumenasta jaja nisu baš najukusnija.

Food bloger James smislio je genijalan način za postizanje željenih rezultata, a da jelo ostane zdravo. Metoda ne zahtijeva apsolutno nikakav dodatni sastojak poput maslaca, mlijeka, vrhnja ili ulja, ali obećava izvrsne rezultate.

Odlični savjeti kako prepoznati je li hrana koju kupujete svježa: Meso, riba, jaja, salame...
Odlični savjeti kako prepoznati je li hrana koju kupujete svježa: Meso, riba, jaja, salame...

- Govorimo o najkremastijim jajima, kremastijim nego što ste ikada uspjeli napraviti. Priprema je bez vrhnja i mlijeka. Bez ulja i bez maslaca. Ako se pitate kako, sve ovisi o tehnici - objašnjava James.

Njegova metoda uključuje jednostavno spremanje jaja na pari, umjesto da ih umutite ravno u tavu s uljem, kako su vas učili. Jednako tako, ova verzija jela bez dodataka zahtijevat će malo više vremena, ali ako imate nekoliko minuta slobodnog vremena viška, moći ćete uživati u ukusnim, bogatim, zdravijim jajima.

James kaže da stavite kuhati jaja kao i kako topite čokoladu na pari, ali ovaj put dopustite da zdjela postane malo toplija i polako kuhajte jaja dok ne postanu gusta, kremasta i miješajte ih kuhinjskim priborom do željene veličine kajgane. To bi trebalo potrajati oko 15 minuta, objašnjava James, i preporučuje korištenje između 4 do 6 jaja za posluživanje dvije osobe.

Napominje da ova metoda možda nije najprikladnija ako želite umutiti samo jedno ili dva jaja, piše Mirror.

Ukusna tortilja s jajima može biti izvrstan doručak ili večera
Ukusna tortilja s jajima može biti izvrstan doručak ili večera
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara
VIŠE UŽITKA

Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara

Malo je muškaraca koji u erekciji ne mogu doseći veličinu dovoljnu da zadovolji svaku ženu, dok oni koji sumnjaju u veličinu svog alata mogu razvijati druge prednosti i vještine, kažu stručnjaci
Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom