Tajna savršeno kuhanog vina je u začinu koji malo ljudi koristi
Poseban je užitak prošetati po ovoj hladnoći pa zastati i popiti šalicu finog kuhanog vina. Još ako je taj napitak napravljen savšeno, tada možemo reći da zagrije i dušu i tijelo
Ima jedna tajna koju jako malo ugostitelja koristi pogotovo po štandovima itd ,radi se o tome da osim vode ,šečera te raznoraznih miomirisa obavezno dodat malo vina i bute vidli kak je fino
krnjevo: To vrijedi možda za vas alkose. Ovo je za prave znalce, sladokusce i one koji uživaju u tom napitku božanstvenog okusa i mirisa, kojima nije cilj oblokavanje i udaranje... ;-))
Ima jedna tajna koju jako malo ugostitelja koristi pogotovo po štandovima itd ,radi se o tome da osim vode ,šečera te raznoraznih miomirisa obavezno dodat malo vina i bute vidli kak je fino
U vino namjesto secera staviti med....
ma kakvi začini, kakvo kuhanje uopće, naločeš se vina i udri
krnjevo: To vrijedi možda za vas alkose. Ovo je za prave znalce, sladokusce i one koji uživaju u tom napitku božanstvenog okusa i mirisa, kojima nije cilj oblokavanje i udaranje... ;-))
ptica neznalica: U kuhano vino znaju svašta staviti, s toga ga pijem samo ako ga osobno spremim.
Još ako je umjesto vina neki fini čaj mmm..:))
bijelo vino mi je draž od crnog
Ne slažeš se? Komentiraj!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.